93 Zj Otomatik Vites Sorunu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vm_14 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,726

vm_14

Yeni Üye
Yer
BoLu
Arkadaslar öncelikle herkese merhabalar...
Aracım 93 zj otomatik vites, arac d modunda normal sürüşteyken 1 e geçmiyor, 2 ile kalkıyor fakat boşa alıp hızlı bir şekilde 1 e aldıgım zaman yada park veya geriden 1 e aldıgım zaman sıkıntısız geçiyor ama bunu hızlı bir şekilde yaparsam geçiyor.Böyle olması yakıt tüketimini de etkiliyor haliyle. sıkıntı ne olabilir?? herkese teşekkürler.

Etiketler
Ynt: 93 Zj Otomatik Vites Sorunu

dik iniş veya çıkışlarda, düşük süratte kullanmaya çalışıyorsunuz değil mi o 1. vitesi??

aynen öyle Normalde de 1-2 sonra d yapmak zorunda kalıyorum .direk d yle basladıgımda 2 yle kalkıyor.

mersedesler de ekonomi modundayken 2 ile kalkar arac acaba d-off yaptiginizda da 2 ile mi kalkiyor bi demeyin

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

"deneyin" yazicaktim

denedim fakat olmadı yine aynı malesef

ilk kalkista dip gaz yapip kalkinca da mi 2 de kalkiyor ? suan bende dikkat etmeye basladim benimde aracim 2 de kalkiyo gibi hissediyorum.dip gaz yapinca 1e atiyor.bence normal gibi bende uzun suredir boyle kullaniyormusum

Dip gaz yaptıgımda da 2 de kalkıyor . Sadece tek farkı dip gaz yaptıgımda daha ataletli kalkıyor ama 2 de kalkıyor yine normal kaldırdıgımda da baygın kalkıyor 2 de kalktıgı için. 1-2 gündür deniyorum 1 e atma gibi bir olay olmadı dip gazda