KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
merhabalar.uzun süredir suzuki kullanıcısıyım.Ancak binek kullanmak için bir bmw almayı düşünüyorum.daha önce hiç bmw kullanmadım ve şu anda hoşuma giden bir 94 3.18i var.bu araç hakkında hertürlü bilgi ve deneyim paylaşımına ihtiyacım var.saygılar
Hocam merhaba ilk arabam dı kendileri çok güzel bir araçtır çok rahat bir sürüşü vardır.Parçaları biraz pahalıdır.Burak mehmet arkadşımızın dediği çok doğru eğer yorgun bir araçsa toplamanız bayağı masraflı ve sıkıcı olabilir.İyi kontrol ettirmenizde fayda var..
3.18 performans açısından sizi tatmin etmeyebilir . 3.18 is tavsiye ederim size . 140 bg gücündedir. 6 silindirlik 3.20 motoru ile neredeyse aynı performansı vermekte ve 6 silindirin yakıt tüketiminden kurtulmuş olursunuz böylece .
parçaların yan sanayisi boldur. orjinal anlamında da iyi kondisyonda ve çok sayıda çıkma parça bulabilirsiniz. dolayısı ile bakım ve arıza maliyetlerinin sizi üzeceğini sanmıyorum.
bitik bir bmw yi toplamanız çok zor ve pahalı olur . temiz bir bmw sizin yüzünüzü güldürür .