Ynt: 94 ZJ 5.2'de 3" Yükseltme Kiti Sonrası Sorunlar.
arkadaşlar bende bugün araç kitleri ile citti haşırneşir oldum aracımı resmini gördüğünüz aracı model alarak aynı şekilde modifiye etmek istiyorum çok hoşuma gitti çünkü kafamdaki resim karşıma geldi yani , bugün beğendiğim 5.9 ZJ nin sahibi olan aynı zamanda jeep parçaları satıcısı olan Tar otonun sahibi Tarkan beyin yanındaydım ,hem aracımın bütün fren sistemini yenilemek için gerekli parçaları oradan aldım hemde asıl kafamı kurcalıyan yükseltme kitleri ile ilgili fiyat ve detaylı bilgi aldım ,tanıdığı herkesede selamlı var tarkan abinin. kendisinde ZJ 5.9 .XJ.CJ5 3 tane araç var ve hepside süper hatta muhteşem
hatta ergun abide şu mükemmel CJ5 ini ondan almış o hazırlamış arabaların hepsini sözün kısası baya deneyimleri var bu konuda şimdi sizlere tüm söylenen ve konuşulanları aynen yazıyorum;
ZJ salınımlı bir araba yükseltme kiti sonrası bu salınım kalmıyomuş baya rahat ettiğini söyledi ,yol tutuşunda hiç bir sorunda yaşamıyomuş hatta daha keyifli olmuş kullandığı lastikler MT- AT ne olduğunu bilmiyorum ama resimlerden bilen arkadaşlarımız olur belki , lastiklerin çok yumuşak olduğunu ve rahatsız etmeden çok rahat yol yaptığını söyledi ben aracına yaptığı her modifiyeyi düşündüğümü söyledim kendisine oda banaparçalarla alakalı fiyat verdi kendi aracına yaptığı tüm madifiye listesi bu fiyatta olanlar
3.5 ' yükseltme kiti , 4 jant .4 lastik ortalama 4700 ytl işçilik tutarı ne olur bilmiyorum !!
şimdi herkes bi yerlerden fiyat almış hatta atilla usta kendi yapıyomuş mesela bunun fiyatı nekadar?? 1700 dolara çok diyenler olmuştu, benim aldığım fiyatlarda ortalama o civarda kitte.yükselme kitinde illa jant lastik değişmelimi ? önder abi ve cüneyt orjinal jantlarla kullanıyolar aracı !! illa MT lastikmi takılmalı yada AT lastik kullanan varmı ergun abidede MT var yol sesinden şikayetçi ,önder abi 160 km yaptım 1 kere ama şehir içi 120 geçmemeli MT ler ile diyor ve oda sesten şikayetçi ben sadece daha güzel bir aracım olsun , daha heybetli olsun istiyorum ve genelde şehir içi günlük kullanıyorum aracımı , hemde ufakyollu gezilere katılmak istiyorum
işlerimden daha fırsat bulamadım gerçi aranıza katılmaya ama fırsat kolluyorum inanın .aracımın herşeyi yeni değişti yazdıklarımı okumuş arkadaşlar bilirler ön takım ,direksiyon kutusu,komple frenler merkezler dahil ağır bakımlarınıda yaptırdım aracımın bu kafamdaki modifiyeleri yaparsam dahane teknik uygulamalar yaptırmalıyım aracıma takviye olarak herkese şimdiden çok teşekkürler..