Ynt: 95 Model Frontera Debriyaj Merkez Takımı Sorunu..
sevgili yagzyagz,
öncelikle aramıza hoşgeldin. ama moderasyonu kızdırmamak için altta linkini verdiğim yerde kendini tanıtan birşeyler yazarsan sevinirim.
GEZENBİLİR
öndelikle bu sorunu yeni halletmiş biri olarak tamir ile uğraşmamanı öneririm. benim alt debriyaj merkezinde kaçırma vardı. lastik eskimiş oradan kaçırıyordu. vites değiştiremiyordum. tamir kiti bulamamıştım. frencilerde ona uygun lastik kestiririz diyen tamircinin lafına inanıp lastik yaptırmştım. işçilik dahil bana 80 tl ye mal olmuştu ama 1 ay bile dayanmadı. (dur kalk trafiğe hiç girmeme rağmen)
benim ğst merkezde kaçırıyordu. sorunu kökten halletmek istedim.
sonra tamir edilen alt merkez tekrar arıza yapınca opel özel servisine (yetkili demiyorum bak özel servis) gittim bana bostancıda bir çıkmacıdan temiz alt ve üst debriyaj merkezlerini buldular. ikisi işçilik vs dahil 350 tl ye mal oldu şu an maşallahı var.
neredesin bilmiyorum hangi ilde olduğunu bilsem yardımcı olmaya çalışayım. alt merkez (şanzımana monteli) yoksa üst merkez (yağı konulan yer) mi? 2 kapı mı 4 kapı mı? tahminimce 2 kapılı ama bize bunları da yazarsan daha yardımcı olalım.