acil tarafindan camurluklara dodıkler ve port bagaj takılmalıkı zj orjınal gorunumunden ayrılsın o zaman dahada ılgı cekıcı bır makıne ortaya cıkacak eminim
acil tarafindan camurluklara dodıkler ve port bagaj takılmalıkı zj orjınal gorunumunden ayrılsın o zaman dahada ılgı cekıcı bır makıne ortaya cıkacak eminim
Teşekkürler, sıradakiler listesinde dediğiniz gibi dodikler ve ön arka çelik tamponlar var birde snorkel port bagaj düşünmüyorum
Sadece kitin maliyeti 3200$'a geldi
High Pinion Dana30 Komple Diff Swap
HP Dana30 için 30 freze Heavy Duty Akslar ve Kilit
Dana35 için 30 freze Heavy Duty Akslar ve Kilit
Komple Difflere Truss Kit
Dodik + Çelik Tamponlar + Snorkel
37X13.5X15 MTR
parçalarımın büyük bir ksımını tamamlamış bulunmaktayım kalan kısmınıda halledip biran evel işe başlayacaz
sevgili Mustafa kardeş bir yazında atlas 2 transferden bahsetmiştin 98 zj aracıma bunu takmayı düşünüyorum ama atlas 2 mi yoksa atlas 4 mü önerirsin birde bunların oranları var atlas 4 için 5.44,8.16,10.34,11.70 atlas 2 için 2.0,3.0,3,8,4.3,5.0,6.0 gibi bunlardan hangisi daha iyi olur ve bunu takmak için ciddi bir modifikasyon ve tadilat gerekiyormu saygılar[attachment=1]
sevgili Mustafa kardeş bir yazında atlas 2 transferden bahsetmiştin 98 zj aracıma bunu takmayı düşünüyorum ama atlas 2 mi yoksa atlas 4 mü önerirsin birde bunların oranları var atlas 4 için 5.44,8.16,10.34,11.70 atlas 2 için 2.0,3.0,3,8,4.3,5.0,6.0 gibi bunlardan hangisi daha iyi olur ve bunu takmak için ciddi bir modifikasyon ve tadilat gerekiyormu saygılar[attachment=1]
atlas-4 dört yerine atlas-2 en doğru seçim olacak bu arazi şanzımanını koymak için büyük çaplı bir tadilata gerek yok aparatları ile geliyor takılıyor yıpratacak bir durum yok kimi firma atlas'ı aracınıza göre aparatları ile bilirkte yolluyor kimisi ise sadece şanzımanı yolluyor, sade atlası bile yollasa firma ara adaptörleri memleketten işinin ehli bir tornacı da çözebilir yada onlarıda ayrı olarak sipariş edebilirsiniz,
şimdi aracınızın difransiyelleri standart mı ? değilse üzerindeki diffransiyeller nedir ?
Dana30 - Dana35 mi yoksa
Dana30 - Dana44HD mi
eğer arkayı değiştirmemiş iseniz standart hali ile duruyorsa arka Dana44HD
Şimdi lastik ebatı nedir ? bunları bilmem lazım ki ona göre daha doğru cevaplar verebileyim