96 ZJ Ayna Problemi ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkann Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,668
Ynt: 96 ZJ Ayna Problemi ?..

serkann' Alıntı:
dün aynanın soketini çıkaralım diye konuşmuştuk..araca binince aklıma geldi..aynada rezistans var soketini çıkarırsak oda iptal olacaktık..
başka çözümler bekliyorum arkadşalar...
Orta dikiz aynan karadığında, yan aynalarda kararır.....

Etiketler

Ne oldu Serkan... Çözdün mü sorunu?

Kırmızı yap kırmızı.....

Bana istediğin renk yapabilirsin her bişeyi, boyamasanda olur. Yeter ki.............. Kapiş,

Kadim dostum, canım arkadaşım, ustaların ustasının ustası, esnafın yüzakı, medahiiftiharı....
İstanbul Efendisi, ticaret erbabı Serkan!

acilll aciilll...!!!!!

konuyu toparlamak babında ;D
dün msn den apdullah abiyle konuştuk şuan hindistanda...ayna sorunu onda da varmış..aynı skıntıları yaşıyormuş..dikkkaaattt 96 ve üstü zj lerde bu sorun görülüyor demekki...;D ;D ;D
döndüğünde hep beraber aynaların fişini çekeceğiz..;D ;D

Serkan Üstad selamlar,

Bu aynanın ayarsızlığı ile ilgili sorun bende her iki aynada da var. Sağ ayna tam aşağı iniyor. Sol ayna ise normal ayarından hafif yukarıya kalkıyor. Bir çözüm bulursam paylaşacağım. Senin de iyi haberlerini bekliyorum.

Bir diğer soru; daha önceki sayfalardan birinde ayda bir kez kutup başını söküp-taktığını yazmışsın. Bu durum lpg'nin ayarlarına zarar vermiyor mu?

Bir ara seni ziyaret etmek isterim. Ben B.düzü tarafındayım, iş adresin nedir?

Selamlarımla,

slm deniz...
ayna problemini artık gözden çıkardım.konuşulduğu gibi arkadan soketi çıkarıcam..diğer zj ci arkadaşlar ile yaptığımız sohbetlerde gördükki bu sroun 10 zj den 8 de var..
kutup başı ile ilgili ben lpg de bir sorun yaşamadım...son iki aydır da arıza ışığı yanmadı..

beylikdüzü birliksanayideyim beklerim herzaman..hergün bir zj gelir beni ziyarete sağolsunlar..

Yok benimki siyah ama çok fazla eksiği var. Serkan'ın arabasından güzel olmasına ihtimal yok Bu arada çok yakınmışız. Bir ara çayını içmeye gideceğim. Hem biraz akıl alırım.

dakaltan' Alıntı:
Yok benimki siyah ama çok fazla eksiği var. Serkan'ın arabasından güzel olmasına ihtimal yok Bu arada çok yakınmışız. Bir ara çayını içmeye gideceğim. Hem biraz akıl alırım.
estafurullah ne aklı..beklerim çay içmeye yada soğuk suda var

serkann' Alıntı:
estafurullah ne aklı..beklerim çay içmeye yada soğuk suda var

Sağolasın, tam olarak sanayinin neresinde tarif edebilir misin. Ben Estan Deniz sitesinde oturuyorum. İhlas Marmara 2nci Kısım tarafından geleceğim.

Aynı dert bende de mevcut. Hafıza modülündeki bir sorundan kaynaklanıyor. Tek sorun servise gidişimde hep sorunu söylemeyi unutmam. Sorun çözüldüğünde hemen paylaşacağım.

Arkadaşlar, aynı problem bende de çıktı. Hafıza tutmuyor. Akgün Aydın'ın elektrik ustası, çözümü olmadığını söyledi.

Aranıza hoşgeldim. ;D

'Landcı gibi hissettim kendimi. ZJ nin elektroniği ile kafa bulunca.. Bizimkilerde yok ya fesatmıyız neyiz'

1000 lıraya ayna mı ?
orjinal camlı mı ?
Hafıza ayar tutmuyor mu ?

Land Rover Defender araçtaki tek beyin sizin beyniniz.
Fesatlık konusuna gelince şehir içinde kullndığınız aracın aynasını yılda kaç defa ayar yapıyorsunuz? Arazi koşullarına gelince arazide elektrikli ayna hiç işe yaramaz

vosdost' Alıntı:
Fesatlık konusuna gelince şehir içinde kullndığınız aracın aynasını yılda kaç defa ayar yapıyorsunuz? Arazi koşullarına gelince arazide elektrikli ayna hiç işe yaramaz

Sorun aynanın hafıza tutmaması değil sadece. Aynı zamanda en sonayarladığınız ayna konumundan çıkıp kendi kafasına göre ayar yapmasında. Sonuçta bıraktığınız gibi kalsa sorun değil ama bakkaldan kola almaya inip geri geldiğinizde aracı kumanda ile açtığınızda da ayar değişiyor. Kısacasıhafıza yapmasın ama bıraktığım konumda tutsun can kurban