Ynt: 97 Grand Cherokee 5.2 ile İlgili Yardım
yaşasın benim servisimmmmmmmmmm
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim nezaketiniz için,aracımı sabah çekiciyle bostancı da bulunan jeep garage ye götürdüm zaten gece uğur ve davut ustalarla telefonla görüşmüştük bekliyolardı ve ben gelir gelmez arabama 3 usta birden girişti
ilk konturolün ardından tek söyledikleri abi allah korumuş dediler ,araç sökülünce işin boyutu dahada detaylı çıktı ortaya
benden önceki aracın muterem sahibi kendince çok akıllı davranmış
direksiyon kutusuna zamanında bir şekilde hasar vermiş , kutuyuda tamir ettirip kaynaklarla düzelttirmiş ; anlaşılmasın diyede üstünü yağlarla falan komple simsiyah kapatmış. düşününki direksiyon kutusunda bulunan baya kalın bir L kolu var onu bile kırıp ,kaynak yaptırıp siyaha boyatmış tekrar monte ettirmiş . ve dün gece yolda direksiyon kutusu yerinden kopmuş
ilk defa böyle bişey yaşadıklarını ve bu tip ağrızalanan parçaların değişmekten başka her türlü yolun çok hata olduğunu insan hayatına maal olucağından bahsettiler. gerçi ben bugün bi hayli hayır duası ettim aracın eski sahibine
kendince uyanıklık yaptı ama neredeyse birçok insanın canına ve malına kastetti. direksiyon kutusu ve diğer parçalar bugün değişti akşama arabam servisten çıktı
bu işinde bana maliyeti 1560 ytl ye mal oldu neyseki kazasız belasız atlattık
ayrıca size başka bir haberim daha var bizler için çok iyi bence ;D ;D ;D bizim gezenbilir ailesinden bahsettim birkaç müşterilerinin daha olduğundan söz ettiler ve bende bizim kaç kişi jeep kullanıcısıyız başlığından bahsedip sayımızın çok olduğunu ve gurup olarak araçlarımızı size getirsek sizde bu guruptan olan insanlara bir kart gibi bişey verseniz ve bize servis ihtiyaçlarımızda bir indirim sağlarmısınız dedim kabul edip seveseve dediler
sizler nedersiniz bu konuda? böyle bir teklife sıcak baktılar hem bizim içinde çok daha avantajlı olmuş olur bence herşey herşey