Ynt: 97 Grand Cherokee 5.2 ile İlgili Yardım
Servis manuel oldukçe faydalı bir şey. Ama akıllı ve tecrübeli bi usta yavaş yavaş, rakı bira içmeden sağlam kafayada söküp tamir edebilir pompayı. Yeterki istesin. Bir çok yerde adı geçen tamir takımları o kısımlarla ilgiili genelde aşınan, değişen, kırılarak sökülen, conta tırnak v.s. gibi parça grubudur. Bilmeyen usta o parçayı söktükten sonra en fazla tamir takımı denilen o seti beklersiniz başka şehirden.
Bahsi geçen bilya önemli. Dağılırsa veya çok eskirse kasnak boşluklu döner ve birliikte çalıştığı parçalarıda bozar, kilitlenebilirde. Kasnak yerinden de çıkabilir. Bunun süratli giderken olduğunu hiç tahayyül bile etmiyorum zaten. Düşünsenize, o kasnağın üzerinden geçen kayış, krank tahriği ile dönüyor. Krank, şarj dinomosu, air-condition, avare bilyası, gergi, devir daim bağlı kayışa ve bu sistemlerde kayışı gerekecek kasacak bi aksilik olursa bunlar kısa veya uzun vadede zarar görebilir.... Zaman zaman bu parçaların bilyalarına wd40 gibi toz tutmayan bi yağlayıcı/temizleyici sıkmakta fayda var. Wd40 kayışa zarar verir diyorlar, bilmiyorum. Ama sakın kayışa, özelliklede dönerken antifiriz sıçratmayın, antifiriz hem kayışı, hemde kayışla taşınarak diğer parçaları bozuyor. Soğutma sisteminizi tamamlamanız gerekirse mümkün olduğunca taşırma kabını kullanın.
Kullanım kılavuzunda derki, hidrolik direksiyon sisteminizde bi arıza olduğunda direksiyonu acil veya servise kadar hidrolik desteği olmadan kullanabilirsiniz. Bu da jeep markasının "her koşul" avantajı. Diğer markaların çoğu için, direksiyon döndürülebilse bile, kullanmayın denir hid.dir. bozulunca.
Bide,
Bence, o kasnağı çıkan arkadaşın başına geldiği gibi bi durumda kalınırsa, araç acil veya servise kadar kayışsız ve hidroliksiz kullanılabilir bence.
1-Direksiyon çok sertleşir, ama döner...
2-Air condition dönmesede önemli değil....O anda ihtiyaç yok,
3-şarj dinamosu servise kadar dönmese, şarj etmesede olur...
4-krank zaten tahriği veriyor...
5-gergi, avare---kayış yokki, önemli değil
6-DEVİR DAİM---kullandığımız mesafe süresince aracın hararet ibresini yükseltmeden (hızlı ve az devirli ) kullanabilirsek ve hararet ve ibre müşirinin olduğu yerde sıcakta olsa su olduğundan eminsek, bence servise kadar v kayışı olmadan gidebiliriz.
Bu konuda yorum, bilgi ve tecrübelerinizi paylaşın lütfen.
Hepimize faydalı olur....