Ynt: 97 Grand Cherokee 5.2 ile İlgili Yardım
Kaan T' Alıntı:
Merhabalar,
Babam'a ait 96 Grand Cheroee 5.2 aracımız var ve araç Datça'da kullanılıyor. Jeep hakkında hiçbir bilgim ve tecrübem olmadığından dolayı tavsiyelerinize ihtiyacım var.
İlk olarak aracımızın ilk haraketi esnasında sağ ön taraftan bir uğuldama sesi geliyor ve biraz hızlanınca ve 2. vitese geçince tamamen kayboluyor. Tekrar ışıklarda veya başka bir sebepten durduğumuz zaman uğuldama tekrarlanıyor. Aracımızı servise götürdüğümüz usta herhangi bır sıkıntı olmadığını belirtti ancak bu kalitedeki ve konfordaki bir araçtan bu uğuldamanın gelmemesi gerektiğini düşünüyorum. Aynı özellikte başka bir arala kıyaslama yapma fırsatı bulamadığım içinde itiraz edemiyorum. Bu sesin sebebinin ne olabilileceği konusunda görüşlerinizi bekliyorum.
İkinci ve son sorum ise Ankara'da güvenebileceğim bir servis tavsiyesinde bulunmanız. İsmi daha önce geçen Akgün&Aydın dışında önerebileceğiniz alternatif bir servis var mı?
İlginiz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Bu 1. mesajınız..... Hoşgeldiniz....
Kendiniz ile ilgili, tanıtım sayfalarında bi şeyler yazmanızı tavsiye ederim....
Profilininizi tamamlamanızı tavsiye ederim...
Bu sorunuzu yeni bi konu olarak bizlere sormanızı tavsiye ederim....
Ben, Akgün&Aydın dışında bi servis önermek istemem, önermem... Zira kendilerine, özellikle de bu kasa makinelerde tecrübelerine çok güvenirim. Bi sorun yaşadıysanız samimiyetle kendileri ile konuşunuz lütfen. Anlaştığınızda emin olun en kazançlı siz olacaksınız....
Sağ ön taraftan gelen ses rulmanlardan gelebilir. Ama, ustanız tecrübeli ise ve sorun yok diyorsa, doğru olabilir. Zira bu araçların ön yürüyenindeki bazı uğultular alışılmıştır. Arıza değildir.... Quadra Trac aktarma şanzmanlarının olduğu 5.2 ZJ' lerde ön difransiyel sesleri sıktır ve artık olası kabul edilmektedir.
Akgün&Aydın gibi, bu araçlarda tecrübe edinmiş bi ustanın aracı dinlemesi sonuç verecektir. Sözkonusu şikayetinize uzaktan teşhis oldukça zor...
Saygılarımla...