97 zj aracımımın ön sürücü ayak koyma yeri civarından su alıyor... Bütün kontrollerini yaptırdım sunroof bakımıda yapıldı ancak hiç bir yerden sızıntı yok.. Aracı yıkadığımdada sorun yok uzun süre yağmur yağdığında oluyor ön sürücü paspasın altı su doluyor... Değerli yardımlarınızı bekliyorum servis bile bulamadı...
Aynı sorun , benim aracım da olmuştu. Su tahliye kanalları tıkanmıştı ve yağmurdan sonra, ön paspasların altı ıslanıyordu.
Su tahliyelerini kontrol ettiler mi?
Su tahliye borularını bir kontrol ettirin derim ben bu arada benim aracımdada boğukluk sorunu var ara sıra yapıyor boğukluk yapınca gitmiyor vites değiştirince geçiyor boğukluk yapınca torpidodan su sesi geliyor gaz yeni alınca ve bitmesine yakın yapıyor lpg ayarı falan yapIldı oksijen sensörü değişti araba hala boğuk lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler
Yolcu tarafı için bende de aynı sorun vardı orayı burayı sök bak derken en sonunda bulduk basınçlı su tutup (iç döşeme sökük iken) inceledik çamurluğun içinden tam köşe birleşim yerinden alıyormuş. Yılların yorgunluğu mastikler gevremiş çatlamış. Fotoğraflarını ekledim umarım yardımcı olur....