Ynt: 97 ZJ- çok düşük devir ve hızda 1-2. vites geçişinde ileri hamle ve "tık" sesi!!
mertbirincioglu' Alıntı:
abi ne zaman yaptın nasıl yaptın denedin mi oldu mu gidişi değişti yola çıktın mı
şimdi öncelikle google daki taramadan ve sizin diğer kardeş sitedeki paylaşımınızda bulunan şemayı incelememin ardından elime tornavida alıp otoparka gittim, kaputu açtım, telin yerini aradım, bulamadım : )))
sonra yukarı çıktım ve burada eklediğiniz linki seyrettim, çok işe yaradı, seyretmesem kesin o beyaz tırnaklı ve kolay açılan parçayı sinirlenip kırardım : )))
tekrar aracın yanına indim, tam telin üstünde lpg nin garip ve büyük bir aparatı var, ona biraz saydırarak kenara çektim ve beyaz parçayı kırmadan basitçe çıkarttım, videodaki gibi telin dışındaki plastik koruma hortumunun biraz ileri ittim ve tırnaklı parçayı yerine oturttum, telin ucunun bağlı olduğu kafadaki parçayı çıkartım onuda ayarlayacaktım ama çıkmadı ve halen gergin duruyordu ben de vazgeçtim ;D
araca girdim ve çalıştırmadan dediğiniz gibi gaza 2-3 kere dip gaz bastım ve çektim ayağımı, sonra çalıştırdım, yerinde biraz gaz basınca deviri biraz yükseltti ve indirdi, aracı yürüttüm ve özellikle biraz hızlandırıp ayağımı gazdan çektim ve "
bebek" gibi vites değiştirdi ;D ;D ;D
yok canım dedim kendi kendime, durdum, bir daha hareketlendim, yine aynı tatlılıkla değişti vites, biraz daha hızlanıp bir vites üste (2 den 3 e) geçme noktasında yine gazdan ayağımı çektim yine sarsıntısız geçiş yaptı : )) neyse epeyce test ettim sıkıntısız ve sarsıntısız oldu, araç soğuk olduğu için belki jikle gazı çok veriyordur diye düşündüm ama ısınmışken de sıkıntı yok, tam testi bu gün akşam şehir içinde yaparım ve tablo ortaya net olarak çıkar ama dediğim gibi şu an sıkıntı yok gibi duruyor, ;D
yaver giden şansımı seveyim durumu da denebilir bu duruma ama en önemlisi paylaşımın, verdiğin bilgi ve desteğin için teşekkür ederim size Mert bey, iyi günler ve kolay gelsin dileklerimle....