KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Selam Burak
biraz önce hepbirlikte Tarabya daki alana baktık.. Bence iyi.. hem tuvaleti vs var , hem çay vs. satıyorlar, hem de önceden bildireceğimiz malzemeyi de (mesela kömür gibi) o gün getirir satarız diyorlar.
Kısmet ise sallı günü tekrar görüşeceğiz. Malum, ilk fikir 28Mayıs , bir fikir de 14Mayıs (havalar çok ısınmadan) ..
Ama şimdik takvime baktım, 14 Mayıs sanki fazla "yakın" gibi geldi bana...
Selam Burak
biraz önce hepbirlikte Tarabya daki alana baktık.. Bence iyi.. hem tuvaleti vs var , hem çay vs. satıyorlar, hem de önceden bildireceğimiz malzemeyi de (mesela kömür gibi) o gün getirir satarız diyorlar.
Kısmet ise sallı günü tekrar görüşeceğiz. Malum, ilk fikir 28Mayıs , bir fikir de 14Mayıs (havalar çok ısınmadan) ..
Hadi arkadaşlar kotarın bu işi.
Eski sandıklara ve depolara bakın bakalım kullanmadığınız ne gibi eski ürünler var.
Atıl durup tozlanacağına , başkasının elinde parlasın malzemeler.
Selam Burak
Tarih için nacizane fikrim 14 Mayıs çok erken gibi. Zira herkes işini ve malzemelerini ayarlayacak.
Bence Mayıs son haftasonu daha uygun gibi ama gene de siz bilirsiniz.
Selamlar ;
Ankara'dan Oğuz ben . Her nekadar eş engelini aşıpta bir LR sahibi olamadıysamda böyle bir ortamda bulunmayı ve sizleri yakından tanımayı çok isterim.
Arkadaşlar
en sonunda hazırlıklarımızı tamamladık.. siz de durum nasıl? o kadar severek evinize taşıdığınız "ihtiyacınız olmayan" malzemeleri ayırdınız mı?
ilan linki: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=75264.0