Ynt: Acil Suzuki Vitara Almam Lazım
URESHİNAKİ' Alıntı:
Aşağıdaki linkteki araç için yorum yapabilir misiniz.?
Tabii ki ben de şüpheyle baktım ama sizin fikirlerinizi de duymak istedim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-suzuki-vitara-grand-vitara-2-0-jlx-al-48302323/detay/
>>bahsi gecen firmanın elinde olmadıgı zaman ez 100 arac olur.. ;D
>>sazan misali atlamış bir arkadaşım girdi koluma zorla götürdü birde sen bak hesabı .. ;D ;D
2-3 dönüm araziye adeta arac yagmış gökten..aralarında gezmeye yer yok...
ilan fotolarına göre temiz,,ucuz,,cok az hasarı belli bile olmayan araclar ..alınır..binilir çinsten yani oraya kadar her şey güzel.. ;D ;D
o rada iş degişiyor bir tane binilicek arac yok desem yeri var..varsada o da hasarsız temiz olanla aynı para..
kazada aırbag patlamış ölü veya yaralı var..?? koltuk lar da kırmızı lekelr vs..genelde ön yada yan çamlar olmadan karda ,yağmurda kalmış içlerinde berbat bir rutubet kokusu var tavan,taban döşemeleri sökülüp kltuk lar ile kuru temizlemeçide mis kokar hale gelmedende binilemez..toplandı yapıldı denilenler içinde misal radyatörü düzgün yamulmamşı filanda zor bulunur..
kaporta düzeltmeleri sanki kaportacı çıragına bi gazoz karşşılıgı yaptırılmış gibi..
..yapmasa yamuk alsanız nereye ne yapacagınızı bilirsiniz..bari..
>>hiç de boş degil..günün her saati internetten düşen sazan ve kefaller le dolup taşıyor.. ;D bi gün bitaneside ben oldum da yanlışlıkla.. ;D
>>ilanlardan yaklaşık 5-10 aracı kertiriz alıp bir de siz gidin derim.
>>kaportacı boyacı işleri ilgili bir dükkanım olsa.geniş cevrem sayesinde her cıkma camurluğu,kapıyı vs. de ucuza bulma durumum olsa
>>halamın ..yumurtaları olsa amcam olurdu hesabı..gibi oldu.. ;D
o ve benzeri yerlerden arac alıp ne biner nede toplardım..boş bir günde gidip görün derim..