Simdi siz olayin sadece buyuk lastik olayina odaklanmissiniz ama 4500 dediginize gore butce olarak cok yukariya cikmak zorunda kalacaksiniz. Ben modifiye konusunu pek bilmem ama buyuk lastik sadece lastik demek degil, guclu motor lazim cevirecek sanziman lazim veya yukselteceksibiz araci sonra aks vs vs en az sirf o lastigi takmak icin o aracin parasindan fazla masraf edeceksiniz. Sonra kaporta derken o dev tekerlere bu minibus bozmasi hardtopu sevmeyeceksiniz renk deseniz vsvs..
Iyice bir butce ayirin bence gaza gelip hele hele modelini bile yanlis soyleyen birinden almayin agzi yandigi icin size satmaya alisiyor araci.
Sonsuza dek binmeyecek iseniz orjinal aractan sasmayin yoksa satamazsiniz, gerci orjinal araci da zaten satmaya kiyamassiniz.
Ben dediginiz rakama aldim cok orjinal bir aracti ben bile onbinden fazla harcadim daha da yolu var ve tek yaptigim orjinale yaklastirmak oyle dev tekerlek filan takmadim.
Ama ben bu araci ilelebet tutacagim diye yaptim onbesbin verseler satmam yirmi verseler dusunurum aynisindan bir tane daha yapsam mi diye