Acil Yardıııım Willys 46-48 model yardımlarınızı bekliyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrtyvz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,636

mrtyvz

Ana Kamp
Arkadaşlar willys 46 yada 48 model üzerinde 1800 ısuzu dizel motor var almayı düşünüyorum. Bu araç modifiyeye uygun mu, aracın iyisiyle kötüsüyle özellikleri nedir? tavsiyelerinizi bekliyorum. İlk jeep deneyimim olacak.

Etiketler

Ynt: Acil Yardıııım Willys 46-48 model yardımlarınızı bekliyorum

fiyatı 4500. aracın fotoları şu an elimde yok. arac modifiyeye uygunmudur sizce?

modifiyeye çok uygun değiller. isuzu gemini motordur. teknelerde kullanılan orta bir motor. şasi ve diferansiyelleri fazla kuvvetli değil.. onun yerine 76 model ve sonrası cj serilerine baksan daha güzel olur

mb serısınden mı

bende merak ettim şu arabanın resimlerine bakabılırsem, ama benım görüşüm jipler sade arabadır ne takarsan tak yok demez yakışırda
tabi bu benım görüşüm

Ekli dosyalar

• big_92992523dc6.jpg
    83.4 KB · Görüntüleme: 343

46-48 arası olan bu jeep mi şimdi??????

Şayet alırsan ne istersen onu tak.

valla bana modeli 46 ya da 48 dediler. ne diyorsunuz alıyım mı istediğim gibi yapabilir miyim?

UYDURMA ARABAYI BOSVER ALICAKSAN MODELDE DÜSÜK NE ZAMANDIR SATILIK O ARABA ALICAKSAN SANA KENDİ BİNDİĞİM JİPİ VERİYİM..

ankarada kullanacağım için üstü açık veya tenteli düşünmüyorum. Ben ilk kez böyle bir jeep alıcam. lastikleri büyük heybetli bir jeep yapmak istiyorum. Fiyatı uygun kapalı kasa ve dizel olarak bu araç hoşuma gitti. Ancak diğer özelliklerle ilgili bilgim yok. İyisiyle kötüsüyle resmini gönderdiğim araç hakkında bilgilerinizi paylaşmanızı bekliyorum.

Simdi siz olayin sadece buyuk lastik olayina odaklanmissiniz ama 4500 dediginize gore butce olarak cok yukariya cikmak zorunda kalacaksiniz. Ben modifiye konusunu pek bilmem ama buyuk lastik sadece lastik demek degil, guclu motor lazim cevirecek sanziman lazim veya yukselteceksibiz araci sonra aks vs vs en az sirf o lastigi takmak icin o aracin parasindan fazla masraf edeceksiniz. Sonra kaporta derken o dev tekerlere bu minibus bozmasi hardtopu sevmeyeceksiniz renk deseniz vsvs..

Iyice bir butce ayirin bence gaza gelip hele hele modelini bile yanlis soyleyen birinden almayin agzi yandigi icin size satmaya alisiyor araci.

Sonsuza dek binmeyecek iseniz orjinal aractan sasmayin yoksa satamazsiniz, gerci orjinal araci da zaten satmaya kiyamassiniz.

Ben dediginiz rakama aldim cok orjinal bir aracti ben bile onbinden fazla harcadim daha da yolu var ve tek yaptigim orjinale yaklastirmak oyle dev tekerlek filan takmadim.

Ama ben bu araci ilelebet tutacagim diye yaptim onbesbin verseler satmam yirmi verseler dusunurum aynisindan bir tane daha yapsam mi diye

willys jeep 35 plakalı olan guzel fıyatı nedır bandrolu nedır motor orjınal mı çalışmayan yanı varmı