abi dün Mersinden geçerken tarifine göre Doğan kurtarmanın karşısına geçtim baktık etrafta Defender falan yok. Sonra deriiin bir nefes aldım gözlerimi kapattım. Sonra sanki kendim bırakmış gibi ara sokaklardan hiç sektirmeden Defender a ulaştım. Çok hisliyimdir
Neden aramadın diyeceksin hiç vaktim yoktu 5dk baktım çıktım.
arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar devam edelim kusura bakmayın biraz kafam yoğundu o yüzden gecikti resimler aracımız astarlanmış bu hafta içi boyanacak kısmetse geriye elektrik tesisatı komple,döşeme ve aksesuar işlerimiz kalıcak kısmetse onları halledip gazlayacaz yorumlarınızı ve terübelerinizi lütfen paylaşınız tavsiyelere açığım ...herkese sevgiler saygılar ADANALI .....
şimdilik bu kadar arkadaşlar çektik sıra koyarım fotoları lütfen tavsiyeleriniz ve tecrübelerininz benim için önemli bunları esirgemeyiniz...saygılar sevgiler...
cok güzel olmuş bende defendere yeni aldım borçlarım biter bitmez bende dagıtıp yeniden toplamayı düşünüyorum şimdiden yavaş yavaş almaya başladım sizlerin yapmış olduklarınızı örmnek alıyorum yayınladıgınız her resim için tşkederim
slm hüseyin aldığın bilgi doğru değil benim araba daha boyanmadı cuma günü kısmetse orda boyanan diğer arabada cj jeep di ,,benim arabanın resimlik haline daha epey var tesisat döşeme bitsin öyle resim koycam kısmetse....bu arada sen naptın arabayı ...
yücel boyadaki eleman senin adını verdi ondan sordum.
abi sen koltuk işini ne yaptın ne koltuğu koyacaksın.?
ben difransiyeli indirdim bayram tatili dönüşü karşıyakada bi difransiyelci varmış oraya götürücem. bide e5 de götçü ayhan varmış. ama ben karşıyakaya götürücem. boyayı zımparalamaya başladım bi yandan falan.
yücel boyadaki eleman senin adını verdi ondan sordum.
abi sen koltuk işini ne yaptın ne koltuğu koyacaksın.?
ben difransiyeli indirdim bayram tatili dönüşü karşıyakada bi difransiyelci varmış oraya götürücem. bide e5 de götçü ayhan varmış. ama ben karşıyakaya götürücem. boyayı zımparalamaya başladım bi yandan falan.