slm arkadaşım mt lerin içinde en sessizi diye biliyorum tabiki biraz ugultu yapıyor ama arazi performansı mükemmel asfalttada sıkıntı yaşamadım 2 aracımda da aynı lastik var sorun yaşamadım bu 4.takımım yine bundan alacam kısmetse ölçüler doğru +2 yükseltme 5 cm flanş olacak muhakkak bu ölçü istiyorsan bilgine bide ağır hizmet rot kolları yoksa eğilme yapabilir arazide bilgin olsun saygılar.......
Asfaltta gürültünün dışında yol tutuşunun kötü olduğunu söylüyorlar malum araçta elektronik olarak hiç bir yardımcı sistem yok zaten. ABS bile yok böyle olunca lastiklerin asfalt performansı benim kullanım tarzım için ön plana çıkıyor. bu bakımdan tereddütteyim.
slm tahsin bey özel mesajlar kapalı aracın fiyatını aşağı cektik 40.000 tl gibi verecegiz zaten araca yapılan herşey belli fiyatlarıda belli oa göre degerlendiriniz....saygılar
Üstadım hayırlı olsun,nefis bir araç oldu..ben uzun süredir merak ederim. Defenderların yakışı nasıldır? uzun yolda ve şehir içinde yakış miktarlarını litre olarak yazabilir misiniz lütfen..Teşekkürler.
slm lar benim aracımda 3000 cc nissan bd30 motor var 9 lt yakıyordur ortalama ama benim arabamın lastikleri 33 inc ve pompadan ayarı biraz acık o yüzden böyle yakıyordur herhalde uzun yoldada 10-11 lt yakıyor km ye ...