Adana Defenderini Topluyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan NVR01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 506
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 86,865

Etiketler

Ynt: Adana Defenderini Topluyor

Bütün gelişmeleri baştan sona okudum,takipteyim.Gelişmelerden mahrum bırakmaz bizleri

slm arkadaşlar ben yohum yohhh.... ;D ;D ;D bi daha kine koyarım buraya şimdilik bu resmimi koyuyorum benim işte ;D ;D ;D ewt arkadaşlar bugun şasenin kumlama işleri bitti ama foto cekemedim diger parcalarla birlikte yarın cekerim....saygılar

Resimli espirin hiç yerinde olmamış. Abes...

Duran arkadaş çamurlukların birine şinorkel çıkış deliği koydurmayı unutma.

Birde,kupayı parça parça söküp işlem yapıp,boyatıp ,tekrar şasenin üzerinde tek tek birleştirmen daha iyi olur.Bu sayede en ücra köşelere kadar temizlenip boyanmış olur.Sana kolay gelsin..

murat atak' Alıntı:
Birde,kupayı parça parça söküp işlem yapıp,boyatıp ,tekrar şasenin üzerinde tek tek birleştirmen daha iyi olur.Bu sayede en ücra köşelere kadar temizlenip boyanmış olur.Sana kolay gelsin..

slm fikirleriniz için teşekkür ederim kupayı zaten komple dağıtacagız zaten bütün kaporta aksamı değişecek o yüzden tek tek astarlanıp boyanıp öyle takıcaz...saygılar duran

slm arkadaşlar 1 haftalık mucadele sonucu şase kumlandı,astarlandı,boyandı montajı başladı haftaya kısmetse şase işi biter tüm parçalar civatalar sıfır takılıyor eski hiç bişe kullanılmıyo 3000 tl ye mal oldu ama yapacak bişe yok temiz olsun diye mucadele ediyoruz....saygılar

şimdilik bu kadar arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum ...saygılar duran