Adana Off-Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan malialp Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 364
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,614

Etiketler
Ynt: Adana Off-Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2011)

siftah çukurova offroad dan olsun ) şampiyonumuzla birlikde

Ynt: Adana Off-Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2011)

Çok güzel bir etkinlikti, emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.Resim paylaşanları seviyorum.

407 fotoğraftan seçtiklerime devam...

ve benden bu kadar saygılar, sevgiler...

Emeği geçen tüm arkadaşlara çok teşekkürler. Buradaki resimlere bakmakla bile oradaymış gibi hava estirdi.devamınıda bekliyorum Efeler diyarı Aydından selam sevgi üzerinize olsun.

arkadaşlar dün gece bugunkü buluşma için aracımın LPG tankını doldurmak için marşa bastım ancak 1 km sonra motor kesiklik yaptı ve stop etti. vurdurup çalıştırdım 100 metre daha gidip stop ettti. ve maalesef birdaha çalışmadı.istasyona kadar çekip lpg aldım benzin aldım ama fayda etmedi. birşeyi çok istersen olmaz ya bazen.
katılamadığım için çok üzgünüm.

katılılıp bizleri onurlandıran çukurova offroad grubu na ve Adana offroad grubu grup başkanımız mahmut ustaya ve emeği geçen bütün arkdaslarımıza çok ama çok teşekkür ederiz..pek fazla fotograf çekme şansım olmadı bendeki görselleri yüklüyorum

Saygılarımızla

Adanaoffroad grubu

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

...................[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

..................[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

...............[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

Ynt: Adana Off-Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2

................[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]