KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Adana Off Road Grubu; Karaisalı - Belemedik Off Road Gezisi (05 Aralık 2010)
çok güzel ve keyifli bir hafta sonu geçirdik..çok güzül görüntüler ve kareler paylaşım için tesekkürler..bende bi kaç kare war yarın ilk fırsatta yüklicem
Ynt: Adana Off Road Grubu; Karaisalı - Belemedik Off Road Gezisi (05 Aralık 2010)
off-roat değilde gezi tadinda oldu bu serüven bizimkisi birde şu takım ruhu varya onu tanımlamak lazım bir yere beraber gidilir beraber dönülür kimse yarı yolda bırakılmaz bir iş planlı programlı ise kimse kafasına göre hareket edemez yolu bilen 2 kişi var onlarda orada kalınca kendi başımızın çaresine baktık 5 araç geziyi düzenleyen başkan yolu tarif ettiği i için teşekkür ediyorum takım ruhu budur işte ???
foremost' Alıntı:
off-roat değilde gezi tadinda oldu bu serüven bizimkisi birde şu takım ruhu varya onu tanımlamak lazım bir yere beraber gidilir beraber dönülür kimse yarı yolda bırakılmaz bir iş planlı programlı ise kimse kafasına göre hareket edemez yolu bilen 2 kişi var onlarda orada kalınca kendi başımızın çaresine baktık 5 araç geziyi düzenleyen başkan yolu tarif ettiği i için teşekkür ediyorum takım ruhu budur işte ???
kardeş herkes yeni yeni birbirini tanıyor zamanla hepsi aşılır bu tip konuların. hoşgorülü olmaz lazım.
bir dahaki gezi tarsustan hakan bey önderliğinde kar yağdığında çamlıyayla/baştepede sucuk ekmek şeklinde yapabiliriz. beraber gelinir beraber dönülür. programı kullanmayı bilsem sana google earthten rota bile çıkarırdım
foremost' Alıntı:
Abi takipteydin noldu
Şaka bir yana bende arkada kalmıştım, kimin kalıp kimin gideceğini kestirememiştim. Hamdi Bey sağolsun gidecek arkadaşları toparlamadan çıkmadı belemedikten.
Tekrar teşekkürler burdan kendisine