KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Adana Off Road Grubu; Karaisalı - Belemedik Off Road Gezisi (05 Aralık 2010)
Dostlar,
Bu cumadan itibaren yağışlı ve çamurlu günlere kavuşucaz. Cuma öğleden sonra yağışlar başlayıp cumartesi iyice inecek. Pazar günüde yağışlı görünüyor.
E peki biz oturacakmıyız
Hamdi Bey lede konuştuk, tam olarak kaynaşıp, sohbet ortamı oluşturabilmek için bu haftasonu buluşalım diyoruz. Hatta irtibat halinde kalabilmemiz içinde, bu vesile ile tel numaralarımızı paylaşırız. Bu sayede kimse habersiz ve yol tarifsiz kalmaz.
Cuma akşama kadar mesai, sanıyorum cumartesi çalışan arkadaşlarımızda var akşam üzerine kadar, o zaman en mantıklı gün olarak pazar günü görünüyor.
pazar da yağmur yağma ihtimalini göz önünde bulundurarak, hem havadar ama üstü kapalı bir mekan bulmak gerek diye düşünüyorum.
Pazar günü gölün karşısında, kapalı mekanı da olan, sıkmacılardan birine gidelim diyorum.
Hem brunch gibi olur kaynaşırız, hem de belki bir program yapar çamura batarız biraz ne dersiniz. :-*
Bora aslında onu da düşündüm, tarsusta buluşmak ta mantıklı aslında. Ama, belki hemen sıkma faslının ardından göle inebiliriz diye düşündüğümden gölün karşısı demiştim.
maksat biraz çamura batmak.
Eğer talep o yönde gelirse neden olmasın tarsusta da buluşabiliriz. tarsus otoyol çıkışındaki pirzolacıyla, cevre yolundaki tavukcuya gitmeyeli uzun zaman oldu
Ynt: Adana Off Road Grubu; Karaisalı - Belemedik Off Road Gezisi (05 Aralık 2010)
bora ve onur kardeşlerim hepinizin eline emeğine ve arkadaşlarımızın katılımına ayrı ayrı teşekkür ederim daha iyi organizasyonlarda bulaşmak dileğiyle
Yuce' Alıntı:
Bora aslında onu da düşündüm, tarsusta buluşmak ta mantıklı aslında. Ama, belki hemen sıkma faslının ardından göle inebiliriz diye düşündüğümden gölün karşısı demiştim.
maksat biraz çamura batmak.
Eğer talep o yönde gelirse neden olmasın tarsusta da buluşabiliriz. tarsus otoyol çıkışındaki pirzolacıyla, cevre yolundaki tavukcuya gitmeyeli uzun zaman oldu
bu hafta ben kendi adıma aslında dinleneyim. kar yağışı vb bir durumda dediğim çamlıyayla bölgesi gezisinden önce fazla aracı kıpırdatmayayım aslında. biraz yakıyorda kendisi ;D
Güzel geziydi.Katılan herkese vede kendi ekibime teşekkür tekrardan..Başta Ekip Başımız Onur K.ya, mangal konusunda uzman Günay abla-Ediz Abiye, salata ve çay demleme uzmanımız Şengüle, sarmaları yapan anneme ;D ;D
Yine süper kareler yakalayan Ayça'ya
Mahmut abiye, Hamdi abiye
Elmalı keki yapan Zeusa da özel teşekkür...
Yine yeni organizasyonlarda buluşmak dileğiyle....