penguen Zirve Mesajlar 1,599 Tepkime Puanı 11 31 Ocak 2007 #1 - Nemrut Dağı'nı görmeden, güneşin doğuşunu ve batışını izlemeden, - Kommagene Uygarlığı eserlerini görmeden, - Atatürk Barajı Kahta Sahilindeki lokantalardan balık yemeden, - Adıyaman Müzesini gezmeden, - Yörede dokunan halı, kilim, cicim ve heybe ve Nemrut heykelleri almadan dönmeyin.
- Nemrut Dağı'nı görmeden, güneşin doğuşunu ve batışını izlemeden, - Kommagene Uygarlığı eserlerini görmeden, - Atatürk Barajı Kahta Sahilindeki lokantalardan balık yemeden, - Adıyaman Müzesini gezmeden, - Yörede dokunan halı, kilim, cicim ve heybe ve Nemrut heykelleri almadan dönmeyin.
K kansekeri Yeni Üye Mesajlar 3 Tepkime Puanı 0 9 Haz 2009 #2 Ynt: Adıyaman'da Yapmadan Dönme merkezde fıstıklı dondurma yemeden dönmeyin
saykodeniz Yeni Üye Mesajlar 2 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul 9 Eyl 2009 #3 Ynt: Adıyaman'da Yapmadan Dönme Bu Mayıs ayında hepsini yapma zevkini tattım.Ama Nemrut'ta güneşin batışını seyrederken şarabını yudumlamanın zevki hepsinden ağır basıyor
Ynt: Adıyaman'da Yapmadan Dönme Bu Mayıs ayında hepsini yapma zevkini tattım.Ama Nemrut'ta güneşin batışını seyrederken şarabını yudumlamanın zevki hepsinden ağır basıyor
cassandra Ana Kamp Mesajlar 20 Tepkime Puanı 0 6 Haz 2010 #4 Ynt: Adıyaman'da Yapmadan Dönme O dağlardan inişte yüreğiniz ağzınıza gelmeden dönmeyin.Arabayı ben kullansam bu kadar heyecanlanırmıydım bilmem ama manzaranın güzelliği bir yana ölümle burun buruna olmak apayrı bir zevk.O dağların ismini bilen varsa söyleyebilir mi acaba?
Ynt: Adıyaman'da Yapmadan Dönme O dağlardan inişte yüreğiniz ağzınıza gelmeden dönmeyin.Arabayı ben kullansam bu kadar heyecanlanırmıydım bilmem ama manzaranın güzelliği bir yana ölümle burun buruna olmak apayrı bir zevk.O dağların ismini bilen varsa söyleyebilir mi acaba?
doğacı maceracı Ana Kamp Mesajlar 77 Tepkime Puanı 0 Yer adıyaman 8 Şub 2011 #5 Ynt: Adıyaman'da Yapmadan Dönme herşeyi yazmışsınız ama birde adıyaman baklavası mutlaka yemenizi tavsiye ederim.(antepliler kızmasın ama çok güzel baklava yapılıyor adıyamanda)
Ynt: Adıyaman'da Yapmadan Dönme herşeyi yazmışsınız ama birde adıyaman baklavası mutlaka yemenizi tavsiye ederim.(antepliler kızmasın ama çok güzel baklava yapılıyor adıyamanda)