Bunlar şu an stoklarda var mı?İndirimli fiyat üzerinden kaç taksitle yararlanabiliyoruz?İndirimden yararlanmak için mağazaya geldiğimizde Gezenbilir üyesi olduğumuzu belirtmek yeterli mi?
Ynt: Adrenalin Kadıköy'den Gezenbilir Üyelerine Özel %40 İndirim!
Abi bugün aramıştım bilmiyorum senlemi görüştüm başkasıyla mı o çadırdan 3 tane olduğunu söyledi.Ben 2 tane alacağım hafta sonuna kadar ayırmanızı rica ettim ama pek sıcak bakmadınız.Eğer sen isen bi güzellik yapta ayır abi alacağım Eğer değilsen söylersen ayırırlarsa çok sevinirim.Kaçırmak istemiyorum fırsatı. tommycan abimiz sağolsun çadır seçiminde çok yardımcı oldu zaten çadırı o önerdi.Şimdi satılırda alamazsan onu daha fazla meşgul etmeyelim
mehmetaliatess' Alıntı:
Abi bugün aramıştım bilmiyorum senlemi görüştüm başkasıyla mı o çadırdan 3 tane olduğunu söyledi.Ben 2 tane alacağım hafta sonuna kadar ayırmanızı rica ettim ama pek sıcak bakmadınız.Eğer sen isen bi güzellik yapta ayır abi alacağım Eğer değilsen söylersen ayırırlarsa çok sevinirim.Kaçırmak istemiyorum fırsatı. tommycan abimiz sağolsun çadır seçiminde çok yardımcı oldu zaten çadırı o önerdi.Şimdi satılırda alamazsan onu daha fazla meşgul etmeyelim
Affınıza sığınarak bu açıklamayı yapıyorum. Şu sıralar satışlar çok hızlı olduğu için malesef ayırtma talepleri de çok fazla geliyor. Bu sebeple malesef bu taleplere cevap veremiyoruz. Yani erken gelen alıyor Anlayışınız için teşekkür ediyorum.
Birçok yerde 120-130 bandında satılan High Mountain Nepal Pantolon, 72 TL + ücretsiz kargo
Aslında dün gelmiş ama benim elime bugün ulaştı.
Gerçekten rahat bir pantolon..
Teşekkürler Mert Bey.
ondeep' Alıntı:
Birçok yerde 120-130 bandında satılan High Mountain Nepal Pantolon, 72 TL + ücretsiz kargo
Aslında dün gelmiş ama benim elime bugün ulaştı.
Gerçekten rahat bir pantolon..
Teşekkürler Mert Bey.
Yeni sezon urunleri haric olmak uzere indirim devam ediyor. Banka havalesiyle odeme yaparak urun alabilirsiniz. Adrese kargo yapiyoruz. 0216 541 01 14 u arayabilirsiniz.