peyzajist Kamp I Mesajlar 185 Tepkime Puanı 2 Yer mersin 6 Eyl 2008 #1 Adana da son zamanlarda aktif olarak uçuş gerçekleştiren pilot takımından oluşmuş ve ayrıca uçuş eğitimleri veren bir kulüptür. www.adrenalinoutdoor.tr.gg
Adana da son zamanlarda aktif olarak uçuş gerçekleştiren pilot takımından oluşmuş ve ayrıca uçuş eğitimleri veren bir kulüptür. www.adrenalinoutdoor.tr.gg
S skydiver Yeni Üye Mesajlar 14 Tepkime Puanı 0 15 Eyl 2008 #2 Ynt: Adrenalinoutdoor Adana arkadaşım ben anlamıorum ne kendı sitemizde ne burda benım nıe adım geçmiyor
Ynt: Adrenalinoutdoor Adana arkadaşım ben anlamıorum ne kendı sitemizde ne burda benım nıe adım geçmiyor
peyzajist Kamp I Mesajlar 185 Tepkime Puanı 2 Yer mersin 15 Eyl 2008 #3 Ynt: Adrenalinoutdoor Adana tamam arkadaşım halledecem bu konuyu sen serbestteki fotolarını ve videolarını bizimle paylaş bakalım öyle bi uçaktan bi mikrolayttan olmadı ölüdenize gideyimde yamaç paraşütünden tandem serbest paraşütle atlayayım demekle olmuyor.
Ynt: Adrenalinoutdoor Adana tamam arkadaşım halledecem bu konuyu sen serbestteki fotolarını ve videolarını bizimle paylaş bakalım öyle bi uçaktan bi mikrolayttan olmadı ölüdenize gideyimde yamaç paraşütünden tandem serbest paraşütle atlayayım demekle olmuyor.