Merhaba,
Sitenize yeni katıldım ve bende bişeler yazayım istedim. Ben Erzurum dayım ve zaman buldukça dağcılık sporunu yapmaya çalışıyoruz. Benim de üyesi olduğum AKAY dağcılık kulübünde az da olsa üyemizle özellikle haftasonları tırmanışlar gerçekleştiriyoruz. Erzurum da olupda ilgilenenler varsa bekleriz.
Ynt: AKAY Erzurum Arama Kurtarma Acil Yardım Dağcılık Kulübü
Selam biz de dun Erzurumdaydik. Sabah Hemsin pastahanesinde kahvalti yaptik, aksam da Palandokende kayak. Erzurumlu arkadaslarimiz var. En kisa zamanda bi haftasonu yeniden gelmeyi umuyoruz. Boylece hem tanisir hem de sizden yeni rotalar ogreniriz.
ufukziya' Alıntı:
Merhaba,
Sitenize yeni katıldım ve bende bişeler yazayım istedim. Ben Erzurum dayım ve zaman buldukça dağcılık sporunu yapmaya çalışıyoruz. Benim de üyesi olduğum AKAY dağcılık kulübünde az da olsa üyemizle özellikle haftasonları tırmanışlar gerçekleştiriyoruz. Erzurum da olupda ilgilenenler varsa bekleriz.
merhaba,
Erzurum a gelecek olursanız kulüp Emniyet Müd. yukarısında Kültür ilk öğretim karşısında. Bunun dışında bana mail adresimden de ulaşabilirsiniz.
Arkadaşlar 25-26-27-28 haziran tarihlerinde kafkasör boğa güreşleri festivalimiz var katılmak isteyen bütün arkadaşlarımızı bekleriz memnun kalıcağınızı garanti ederim...yer: artvin merkez kafkasör yaylası artvine 20 dk MAİL: savas_artvinli@hotmail.com