Büyük geçmiş olsun, forumda -eskinin değimiyle- "sörf" yaparken birden kayaya toslamış gibi oldum fotoğrafı görünce.
@kasirga1 'in de dediği gibi Allah'tan otobanda yaşanmamış.
Son servis ziyaretimde benim zj'ye yapılması gerekenler arasında da bu işlem vardı. Ben arabayı aldığımdan beri arkadan gelen homurtulu sesin egzostan kaynaklı olduğunu düşünüyordum, meğer offset'li jant kullanımından kaynaklı sizin de bahsettiğiniz problemmiş... "Bu şekilde devam edebilirsin ama öyle araziye çıkayım dangur dungur gezineyim deme fazla, elinde kalabilir. Şehir içinde sorun çıkaracağını zannetmiyorum bu haliyle.." dese de her ikimiz de uygun bir zamanda değişmesi için hem fikir olduk.
Yalnız değiştirmek biraz maliyetli iş, tecrübesini tadanlar ne demek istediğimi anlayacaktır.
Sormak isterim, aracın üzerindeki offset jantları çıkarıp direkt orjinal jantlarıyla kullanıma dönsem, bu durumu (evet tekerlekler hafif dışarıda olmayacak, arabanın Komodo Ejderi görünümü de kaybolacak ama diğer bir bakış açısıyla yeni görünümün de hiç fena olmayacağını düşünüyorum) düzeltme şansım olur mu? Yoksa olan olmuş, Allah'ın emri değiştirmek mi gerekir?
Bir de
@doruksimsek hocam, ne kadara mal oldu sizin değiştirme işlemi, paylaşmanız mümkün müdür?