KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
panjur ilanı bursadaki 800 dü. kendisi imal ediyormuş. taha bu tamponun aynısından bana yapar mı senin usta. ben çok beğendim valla.kaya korumaları istemiyorum. benim için bir fiyat alsan ustandan
Arkadaşlar bu resmi defender toplayan arkadaşlara fikir olması için ekliyorum. 98 model altında görmedim. Arka kapılar daha rahat kapanıyor. Karasördeki sarsıntıyı alıyor.
bişey kalmamış artık bitdi sayılır arka bagaj daki demiri anlayamadım bide camurlıkları ufaltdırmışnız kesip tekrar aliımiyon pilaka iile mı yaptınız altdan yukü alacak başka bi destek kullandınızmı ?
Arkadaşlar Merhaba.
Araca Merkezi Kilit ve Otomatik cam taktırmak istiyorum.
Takacak olan arkadaşlar sağlıklı olmaz Cam motorları çabuk bozuluyor diyorlar.
Bu işlemleri sağlıklı olarak yaptıranlardan veya yapan arkadaşlardan yardım istiyorum.
Teşekkürler.
ben bu izolasyona kafayı taktım da birşey merak ediyorum. tavan izolasynu derken ses için demiyorsunuz değil mi? yani tavandan ne kadar ses alacak ki araç. ısı için diyorsanız ben yolunu buldum benim topicte fotoları da var. o bir tarafı alüminyum olan diğer tarafı zift olan malzemeden de kapladım. ben aldandım tasiye edenlere. hiç faydası yok boşyere kapladım. çok kızıyorum şimdi kendi kendime o yuzden tum izolasyon meraklılarına yazıyorum.
ben bu izolasyona kafayı taktım da birşey merak ediyorum. tavan izolasynu derken ses için demiyorsunuz değil mi? yani tavandan ne kadar ses alacak ki araç. ısı için diyorsanız ben yolunu buldum benim topicte fotoları da var. o bir tarafı alüminyum olan diğer tarafı zift olan malzemeden de kapladım. ben aldandım tasiye edenlere. hiç faydası yok boşyere kapladım. çok kızıyorum şimdi kendi kendime o yuzden tum izolasyon meraklılarına yazıyorum.
Aslında bende izalasyona karşıyım. Tabana yapılan izalasyon ıslanınca çok kötü bir koku yapıyor. Aslında modelli defenderlerde izalasyona gerek görmüyorum. Çünkü hiç ses almıyor içine.