KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Aslında bende izalasyona karşıyım. Tabana yapılan izalasyon ıslanınca çok kötü bir koku yapıyor. Aslında modelli defenderlerde izalasyona gerek görmüyorum. Çünkü hiç ses almıyor içine.
modelli defender derken hangi yılda itibaren? bir de hiç ses almıyor derken neyi kriter alıyorsunuz. çünkü bu bitüself ile aracı kaplayan arkadaşlarımız %80 sesi kesti diyorlardı.
hayır bu mazeme zivt deyil deyişik kalınlıklada bi sünger gibi aynı şanzımanın üstündeki sünger gibi tlf ac numune iste gör bak bu malzeme buz makinalarında kulanılıyor slm
modelli defender derken hangi yılda itibaren? bir de hiç ses almıyor derken neyi kriter alıyorsunuz. çünkü bu bitüself ile aracı kaplayan arkadaşlarımız %80 sesi kesti diyorlardı.
Merhaba.
98 model defender diyorum. bende önceden 92 model vardı. 92 modelde tdi 300 dü şanzumanıda RN380 idi ama 100 geçince içinde telefonla konuşamıyordum. 97 - 98 orjinal tdi lerden bahsediyorum. bu araçta hiç ses yok.
Arkadaşlar merhaba.
Ağrı emniyetinin araçlarını aldım. 1 Adet 1996 TDİ 3 adet 1993 Benzinli. Yeni araçlarla uğraşmaktan siteye vakit ayıramadım.Pazartesi araçlar gelecek resimlerini koyarım.