alanya3365 Kamp II Mesajlar 250 Tepkime Puanı 0 Yer alanya 4 Eki 2011 #33 Ynt: Alanya'dan Land Rover Defender 1998 TDİ 07gokhanlc' Alıntı: Hüseyin merhaba, ne yaparsan yap ama herkesein yaptığını yapma fark ın olsun selamlar..... Genişletmek için tıkla ... Merhaba Gökan Abi, Selamlar....
Ynt: Alanya'dan Land Rover Defender 1998 TDİ 07gokhanlc' Alıntı: Hüseyin merhaba, ne yaparsan yap ama herkesein yaptığını yapma fark ın olsun selamlar..... Genişletmek için tıkla ... Merhaba Gökan Abi, Selamlar....
07gokhanlc Defender100" TYT LC 80+406 Ünimog+Nissan PatrolY60 Mesajlar 1,433 Tepkime Puanı 2 Yer ANTALYA 5 Eki 2011 #34 Ynt: Alanya'dan Land Rover Defender 1998 TDİ Günaydın Hüseyin sana da selamlar.....
euzlu Eksi36 Offroad/KARS... Mesajlar 1,252 Tepkime Puanı 15 Yer Balıkesir/Trabzon/Kars Telsiz Çağrı Kodu TA3DEU 5 Eki 2011 #35 Ynt: Alanya'dan Land Rover Defender 1998 TDİ hocam kapı sacları kaça maloldu acaba??
alanya3365 Kamp II Mesajlar 250 Tepkime Puanı 0 Yer alanya 5 Eki 2011 #36 Ynt: Alanya'dan Land Rover Defender 1998 TDİ euzlu' Alıntı: hocam kapı sacları kaça maloldu acaba?? Genişletmek için tıkla ... pazarlık yapmadım. sadece kaportacıya kendi araban gibi yap dedim. araba bittikten sonra hesap görücez
Ynt: Alanya'dan Land Rover Defender 1998 TDİ euzlu' Alıntı: hocam kapı sacları kaça maloldu acaba?? Genişletmek için tıkla ... pazarlık yapmadım. sadece kaportacıya kendi araban gibi yap dedim. araba bittikten sonra hesap görücez
euzlu Eksi36 Offroad/KARS... Mesajlar 1,252 Tepkime Puanı 15 Yer Balıkesir/Trabzon/Kars Telsiz Çağrı Kodu TA3DEU 5 Eki 2011 #37 Ynt: Alanya'dan Land Rover Defender 1998 TDİ alanya3365' Alıntı: pazarlık yapmadım. sadece kaportacıya kendi araban gibi yap dedim. araba bittikten sonra hesap görücez Genişletmek için tıkla ... ustanın eline sağlık, benim de 4 kapıyı değiştirme gibi bir düşüncem var veya sağlam olan biri hariç 3 ünü, o sebepten sordum, kolay gelsin...
Ynt: Alanya'dan Land Rover Defender 1998 TDİ alanya3365' Alıntı: pazarlık yapmadım. sadece kaportacıya kendi araban gibi yap dedim. araba bittikten sonra hesap görücez Genişletmek için tıkla ... ustanın eline sağlık, benim de 4 kapıyı değiştirme gibi bir düşüncem var veya sağlam olan biri hariç 3 ünü, o sebepten sordum, kolay gelsin...
dr.hunter erteleme.... Mesajlar 359 Tepkime Puanı 11 Yer konya 5 Eki 2011 #38 Ynt: Alanya'dan Land Rover Defender 1998 TDİ Aracınız hayırlı olsun...Neden kapı saclarını değiştirme gereği duydunuz?Aliminyum olarak mı değiştiriliyor?Selamlar...
Ynt: Alanya'dan Land Rover Defender 1998 TDİ Aracınız hayırlı olsun...Neden kapı saclarını değiştirme gereği duydunuz?Aliminyum olarak mı değiştiriliyor?Selamlar...
tahaozak Hazineler harabelerde gizlidir.. Mesajlar 1,716 Tepkime Puanı 4 Yer Trabzon 5 Eki 2011 #39 Ynt: Alanya'dan Land Rover Defender 1998 TDİ hayırlı olsun sabırlar diliyorum..
S sersanem Yeni Üye Mesajlar 4 Tepkime Puanı 0 5 Eki 2011 #40 Ynt: Alanya'dan Land Rover Defender 1998 TDİ forumunuzun yeni üyesiyim defenderlere de merakım var bu aracı da sanırım alanyada blue night restoran önünde görmüştüm park halinde
Ynt: Alanya'dan Land Rover Defender 1998 TDİ forumunuzun yeni üyesiyim defenderlere de merakım var bu aracı da sanırım alanyada blue night restoran önünde görmüştüm park halinde
K kyenipazar Kamp III Mesajlar 716 Tepkime Puanı 1 5 Eki 2011 #41 Ynt: Alanya'dan Land Rover Defender 1998 TDİ aracınız hayırlı olsun ve de kolay gelsin , bence gri gövde siyah tavan şık duruyor.
Ynt: Alanya'dan Land Rover Defender 1998 TDİ aracınız hayırlı olsun ve de kolay gelsin , bence gri gövde siyah tavan şık duruyor.
serci07 Kamp III Mesajlar 805 Tepkime Puanı 1 Yer Alanya 5 Eki 2011 #42 Ynt: Alanya'dan Land Rover Defender 1998 TDİ klima olayını nasıl halledeceksiniz?
alanya3365 Kamp II Mesajlar 250 Tepkime Puanı 0 Yer alanya 5 Eki 2011 #43 Ynt: Alanya'dan Land Rover Defender 1998 TDİ dr.hunter' Alıntı: Aracınız hayırlı olsun...Neden kapı saclarını değiştirme gereği duydunuz?Aliminyum olarak mı değiştiriliyor?Selamlar... Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. Ön sol ve arka beşinci kapıda kusmalar vardı. bende beş kapıyı takım olarak değiştirmek istedim. aliminyum olarak değişiyor.
Ynt: Alanya'dan Land Rover Defender 1998 TDİ dr.hunter' Alıntı: Aracınız hayırlı olsun...Neden kapı saclarını değiştirme gereği duydunuz?Aliminyum olarak mı değiştiriliyor?Selamlar... Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. Ön sol ve arka beşinci kapıda kusmalar vardı. bende beş kapıyı takım olarak değiştirmek istedim. aliminyum olarak değişiyor.
alanya3365 Kamp II Mesajlar 250 Tepkime Puanı 0 Yer alanya 5 Eki 2011 #44 Ynt: Alanya'dan Land Rover Defender 1998 TDİ tahaozak' Alıntı: hayırlı olsun sabırlar diliyorum.. Genişletmek için tıkla ... Sağolasın.
Ynt: Alanya'dan Land Rover Defender 1998 TDİ tahaozak' Alıntı: hayırlı olsun sabırlar diliyorum.. Genişletmek için tıkla ... Sağolasın.
alanya3365 Kamp II Mesajlar 250 Tepkime Puanı 0 Yer alanya 5 Eki 2011 #45 Ynt: Alanya'dan Land Rover Defender 1998 TDİ sersanem' Alıntı: forumunuzun yeni üyesiyim defenderlere de merakım var bu aracı da sanırım alanyada blue night restoran önünde görmüştüm park halinde Genişletmek için tıkla ... Evet arkadaşım aynen o araç
Ynt: Alanya'dan Land Rover Defender 1998 TDİ sersanem' Alıntı: forumunuzun yeni üyesiyim defenderlere de merakım var bu aracı da sanırım alanyada blue night restoran önünde görmüştüm park halinde Genişletmek için tıkla ... Evet arkadaşım aynen o araç
alanya3365 Kamp II Mesajlar 250 Tepkime Puanı 0 Yer alanya 5 Eki 2011 #46 Ynt: Alanya'dan Land Rover Defender 1998 TDİ kyenipazar' Alıntı: aracınız hayırlı olsun ve de kolay gelsin , bence gri gövde siyah tavan şık duruyor. Genişletmek için tıkla ... , Teşekkür ederim. çok zormuş bu renk seçimi. araba bu cuma boyanacak ben rengi seçemedim henüz
Ynt: Alanya'dan Land Rover Defender 1998 TDİ kyenipazar' Alıntı: aracınız hayırlı olsun ve de kolay gelsin , bence gri gövde siyah tavan şık duruyor. Genişletmek için tıkla ... , Teşekkür ederim. çok zormuş bu renk seçimi. araba bu cuma boyanacak ben rengi seçemedim henüz
B berkant68 Ana Kamp Mesajlar 53 Tepkime Puanı 1 5 Eki 2011 #47 Ynt: Alanya'dan Land Rover Defender 1998 TDİ ihaledn aldığınız fiyatı öğrenebilirmiyim. inşallah gönlünüzed göre bi araç yaparsınız.
Ynt: Alanya'dan Land Rover Defender 1998 TDİ ihaledn aldığınız fiyatı öğrenebilirmiyim. inşallah gönlünüzed göre bi araç yaparsınız.
alanya3365 Kamp II Mesajlar 250 Tepkime Puanı 0 Yer alanya 5 Eki 2011 #48 Ynt: Alanya'dan Land Rover Defender 1998 TDİ serci07' Alıntı: klima olayını nasıl halledeceksiniz? Genişletmek için tıkla ... Klimamaız var takıp halledicez.
Ynt: Alanya'dan Land Rover Defender 1998 TDİ serci07' Alıntı: klima olayını nasıl halledeceksiniz? Genişletmek için tıkla ... Klimamaız var takıp halledicez.