KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
boya tercihi gerçekten on numara. Kaportacınız kim yarın sanayide işim var. Bi görmek isterim. Düğünüm yaklaştı. Düğün işlerini hallettikten sonra bende bir defender almak istiyorum çünkü
Bonatti Gray olabilir diye düşünüyorum... Çünkü o yıl başka bir gri kullanmamış Land Rover.... . ki google görsellerden land rover bonatti gray diye sorgulama yaptığınızda ilk sırada Defender Tomb Rider Versiyon çıkıyor... Ki erol abinin arabası da özel üretim 2001 Tomb Rider....
Size renk ile ilgili tüm değerleri aşağıda veriyorum...
Land Rover kodu
LAL Bonatti Grey Met 2ct 00- LRC.659
AKZO Kodu ROV659
boya tercihi gerçekten on numara. Kaportacınız kim yarın sanayide işim var. Bi görmek isterim. Düğünüm yaklaştı. Düğün işlerini hallettikten sonra bende bir defender almak istiyorum çünkü
Şimdi sırada bu ön panjuru bulmak kaldı. Bugün Kayaları, Bayram beyi aradım. Bu panjurdan elinde olmadığını, siparişle burda yaptırdığnı söyledi.
Pazartesi başka yerleri araştırıcam. sizce bu jantlar yakışmışmı ve bu araca nasıl bir ön tampon takmam gerekir.