Alınık 10 ' lik Jant.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan chala Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,526

chala

Kamp III
Yer
Şimdilik Ankara
cj 5 için 15 x 10 ' ölçülerinde üçgen delikli mangels jant arıyorum. sıfır bulamazsam, sıfıra yakın temizlikte kullanılmış jantta olabilir.

Etiketler

Ynt: alınık 10 ' lik jant.

banada 10 inç jant lazım 2.el ofset olması kaydıyla ama lastiklerin dışarı taşması lazım varmı elinizde?

Ynt: Alınık 10 ' lik Jant.

bende tubleks cant var ama krom falan degıl duz demır cantlar 16 cant olması lazım yenı aldıgım jeepın yanında verdıler ılgılenırsenır arayın 05374002873 mustafa usta

himbere53' Alıntı:
bende tubleks cant var ama krom falan degıl duz demır cantlar 16 cant olması lazım yenı aldıgım jeepın yanında verdıler ılgılenırsenır arayın 05374002873 mustafa usta

mustafa bey merhabalar.

bende 15 ' lastikler olduğu için 16 ' uymaz. benim aradığım 15' x 10' ebatlarında iç ofset ve üçgen delikli krom jant. yine de ilginize teşekkürler, sağolun.

rıca ederım... olctum 15 cant benımkıler genıslıkte 18 cm gelıyo ama demır cant ısıne yaramaz zaten.

Pazartesi günü 4 adet üçgen delik 10 inch jant elimde olacak yalnız krom olarak değil boyalı olacak ihtiyacı olana verebilirim.

jantlar elinize ulaşınca fotoları verirsiniz, acaba o jantlara krom kaplama yapılırmı, yapılırsa sağlıklı olur mu, ve maliyeti ne olur..

fotoları ve detayı bekliyorum, teşekkürler.