redlucifer Ana Kamp Mesajlar 63 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul 15 Ara 2009 #1 Merhaba, " BFGoodrich Mud Terrain T/A KM2 " Lastiği Türkiye'de bulabilirmiyim ? Yada Yurtdışından getirtirmek istesem bana yardımcı olabilecek , yurtdışından parça getirmiş tecrübeli arkadaşlar varmı ? Şimdiden teşekkürler
Merhaba, " BFGoodrich Mud Terrain T/A KM2 " Lastiği Türkiye'de bulabilirmiyim ? Yada Yurtdışından getirtirmek istesem bana yardımcı olabilecek , yurtdışından parça getirmiş tecrübeli arkadaşlar varmı ? Şimdiden teşekkürler
Jimny_Mehmet Kamp III Mesajlar 511 Tepkime Puanı 5 Yer Boğaziçi Arnavutköy 15 Ara 2009 #2 Ynt: Alınık BFGOOGRICH... Bf goodrich Mud terrain Mk2 Türkiyede buılmanız imkansız yurtdışındanda çok zor ancak isterseniz Super Swamper Bogger için yardımcı olabilirim.
Ynt: Alınık BFGOOGRICH... Bf goodrich Mud terrain Mk2 Türkiyede buılmanız imkansız yurtdışındanda çok zor ancak isterseniz Super Swamper Bogger için yardımcı olabilirim.
redlucifer Ana Kamp Mesajlar 63 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul 15 Ara 2009 #3 Ynt: Alınık BFGOOGRICH... Öncelikle cvp için teşekkürler.İlk terciğim BFGoodrich veya Mickey Thompson...Ama Nasıl Türkiye'ye getirticem bi fikrim yok.. Eğer olmaz ise 2 tane seçenek var sanırım... 1 - Cooper STT 2 - Kumho MT KL71 Bunlar arasındada çok kararsızım... ???
Ynt: Alınık BFGOOGRICH... Öncelikle cvp için teşekkürler.İlk terciğim BFGoodrich veya Mickey Thompson...Ama Nasıl Türkiye'ye getirticem bi fikrim yok.. Eğer olmaz ise 2 tane seçenek var sanırım... 1 - Cooper STT 2 - Kumho MT KL71 Bunlar arasındada çok kararsızım... ???
E edaghan Zirve Mesajlar 2,459 Tepkime Puanı 6 Yer İstanbul 15 Ara 2009 #4 Ynt: Alınık BFGOOGRICH... Selamlar, BFG'nin MT'si Türkiye'de satılmıyor. Özel getirtmek istiyorsanız, bulduğunuz en büyük Michelin 4x4 lastik satıcısına danışın.
Ynt: Alınık BFGOOGRICH... Selamlar, BFG'nin MT'si Türkiye'de satılmıyor. Özel getirtmek istiyorsanız, bulduğunuz en büyük Michelin 4x4 lastik satıcısına danışın.
redlucifer Ana Kamp Mesajlar 63 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul 15 Ara 2009 #5 Ynt: Alınık BFGOOGRICH... Michelin web sitesinden bi kaç bayii ye yazdım.Bakalım olumlu sonuç gelecekmi... ???
Ynt: Alınık BFGOOGRICH... Michelin web sitesinden bi kaç bayii ye yazdım.Bakalım olumlu sonuç gelecekmi... ???