yusuflvd Yeni Üye Mesajlar 4 Tepkime Puanı 0 Yer izmir 23 Tem 2012 #1 merhaba 2004 model 2.0 motor 5 kapı otomatik Suziki G.vitara aracım için tercihen çıkma yükseltme kiti arıyorum. saygılar
merhaba 2004 model 2.0 motor 5 kapı otomatik Suziki G.vitara aracım için tercihen çıkma yükseltme kiti arıyorum. saygılar
sehzata Kamp III Mesajlar 754 Tepkime Puanı 5 23 Tem 2012 #2 Ynt: Alınık suziki yükseltme kit bence çıkma yerine 0 alsanız daha iyi olur, çıkma parça yürüyen aksamda eski araca göre şekil almış olabilir, bu da size kırılmalar ile sonuç verebilir.
Ynt: Alınık suziki yükseltme kit bence çıkma yerine 0 alsanız daha iyi olur, çıkma parça yürüyen aksamda eski araca göre şekil almış olabilir, bu da size kırılmalar ile sonuç verebilir.
yusuflvd Yeni Üye Mesajlar 4 Tepkime Puanı 0 Yer izmir 23 Tem 2012 #3 Ynt: Alınık suziki yükseltme kit bazen yeni takılıyor ama memnun olunmuyor pozisyonları için çıkma dedim.sıfır almak istiyor gönül fakat duygusal sebebler önümde engel
Ynt: Alınık suziki yükseltme kit bazen yeni takılıyor ama memnun olunmuyor pozisyonları için çıkma dedim.sıfır almak istiyor gönül fakat duygusal sebebler önümde engel
sehzata Kamp III Mesajlar 754 Tepkime Puanı 5 23 Tem 2012 #4 Ynt: Alınık suziki yükseltme kit yusuflvd' Alıntı: bazen yeni takılıyor ama memnun olunmuyor pozisyonları için çıkma dedim.sıfır almak istiyor gönül fakat duygusal sebebler önümde engel Genişletmek için tıkla ... vitara için internette bir adet ilan var ama grand vitaraya uymaz sanırım.
Ynt: Alınık suziki yükseltme kit yusuflvd' Alıntı: bazen yeni takılıyor ama memnun olunmuyor pozisyonları için çıkma dedim.sıfır almak istiyor gönül fakat duygusal sebebler önümde engel Genişletmek için tıkla ... vitara için internette bir adet ilan var ama grand vitaraya uymaz sanırım.
yusuflvd Yeni Üye Mesajlar 4 Tepkime Puanı 0 Yer izmir 23 Tem 2012 #5 Ynt: Alınık suziki yükseltme kit link gönderebilirmisiniz lütfen.denk gelmedim hiç ama.ön amortisörlerim patlak kit bulabilirsem tamamını değiştirmeyi tercih ederim
Ynt: Alınık suziki yükseltme kit link gönderebilirmisiniz lütfen.denk gelmedim hiç ama.ön amortisörlerim patlak kit bulabilirsem tamamını değiştirmeyi tercih ederim