hasanfb JEEP ˙·٠•★ Mesajlar 3,179 Tepkime Puanı 7 Yer TÜRKİYE--İSTANBUL Web www.offroadtr.com 4 Şub 2010 #17 Ynt: AMC 20 Diferansiyel Kilidi Aranıyor... Teşekkürediyorum bilgiler için düşünürsem mesaj atarım size..
Ynt: AMC 20 Diferansiyel Kilidi Aranıyor... Teşekkürediyorum bilgiler için düşünürsem mesaj atarım size..
up8453 Kamp III Mesajlar 822 Tepkime Puanı 0 Yer ISTANBUL/çayeli 5 Şub 2010 #18 Ynt: AMC 20 Diferansiyel Kilidi Aranıyor... merhaba koraycgm hayırdır hangı araca arıyorsun hakanla merak ettık
Ynt: AMC 20 Diferansiyel Kilidi Aranıyor... merhaba koraycgm hayırdır hangı araca arıyorsun hakanla merak ettık
yuzen_adam Kamp III Mesajlar 876 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 5 Şub 2010 #19 Ynt: AMC 20 Diferansiyel Kilidi Aranıyor... Benim suzukiye taktık abi ön arka amc20 bide 5.9 v8 motor attık. canavar oldu ;D ;D ;D Tabi keşke yapabilsem böyle bi araba.... Hasanın arabaya bakıyoruz abi.
Ynt: AMC 20 Diferansiyel Kilidi Aranıyor... Benim suzukiye taktık abi ön arka amc20 bide 5.9 v8 motor attık. canavar oldu ;D ;D ;D Tabi keşke yapabilsem böyle bi araba.... Hasanın arabaya bakıyoruz abi.
up8453 Kamp III Mesajlar 822 Tepkime Puanı 0 Yer ISTANBUL/çayeli 6 Şub 2010 #20 Ynt: AMC 20 Diferansiyel Kilidi Aranıyor... ınsallah yaparsın koray bızde arazımotoyu canavar olarak goruruz hasana kılıde gerek yokkı masallah cıkmadıgı yer yok
Ynt: AMC 20 Diferansiyel Kilidi Aranıyor... ınsallah yaparsın koray bızde arazımotoyu canavar olarak goruruz hasana kılıde gerek yokkı masallah cıkmadıgı yer yok
hasanfb JEEP ˙·٠•★ Mesajlar 3,179 Tepkime Puanı 7 Yer TÜRKİYE--İSTANBUL Web www.offroadtr.com 6 Şub 2010 #21 Ynt: AMC 20 Diferansiyel Kilidi Aranıyor... up8453' Alıntı: ınsallah yaparsın koray bızde arazımotoyu canavar olarak goruruz hasana kılıde gerek yokkı masallah cıkmadıgı yer yok Genişletmek için tıkla ... İlkay abi şimdilik KALE kilit var... Hem ben çıkmıyorum onu CJ söyle yerinde durmuyor 2 gündür çıkarmıyordum bugün gezdiricem ;D ;D Bu arada projelerim var abi geçekleştireceğim inşallah...Benim difleri Koraya vereceğim bende UNİMOG difleri takcağım CJ-7'ye...
Ynt: AMC 20 Diferansiyel Kilidi Aranıyor... up8453' Alıntı: ınsallah yaparsın koray bızde arazımotoyu canavar olarak goruruz hasana kılıde gerek yokkı masallah cıkmadıgı yer yok Genişletmek için tıkla ... İlkay abi şimdilik KALE kilit var... Hem ben çıkmıyorum onu CJ söyle yerinde durmuyor 2 gündür çıkarmıyordum bugün gezdiricem ;D ;D Bu arada projelerim var abi geçekleştireceğim inşallah...Benim difleri Koraya vereceğim bende UNİMOG difleri takcağım CJ-7'ye...
up8453 Kamp III Mesajlar 822 Tepkime Puanı 0 Yer ISTANBUL/çayeli 6 Şub 2010 #22 Ynt: AMC 20 Diferansiyel Kilidi Aranıyor... hasanfb' Alıntı: İlkay abi şimdilik KALE kilit var... Hem ben çıkmıyorum onu CJ söyle yerinde durmuyor 2 gündür çıkarmıyordum bugün gezdiricem ;D ;D Bu arada projelerim var abi geçekleştireceğim inşallah...Benim difleri Koraya vereceğim bende UNİMOG difleri takcağım CJ-7'ye... Genişletmek için tıkla ... amerıkaya gıdıp kaya offroadı mı yapacaksın hasancgm ;D ;D ;D
Ynt: AMC 20 Diferansiyel Kilidi Aranıyor... hasanfb' Alıntı: İlkay abi şimdilik KALE kilit var... Hem ben çıkmıyorum onu CJ söyle yerinde durmuyor 2 gündür çıkarmıyordum bugün gezdiricem ;D ;D Bu arada projelerim var abi geçekleştireceğim inşallah...Benim difleri Koraya vereceğim bende UNİMOG difleri takcağım CJ-7'ye... Genişletmek için tıkla ... amerıkaya gıdıp kaya offroadı mı yapacaksın hasancgm ;D ;D ;D
hasanfb JEEP ˙·٠•★ Mesajlar 3,179 Tepkime Puanı 7 Yer TÜRKİYE--İSTANBUL Web www.offroadtr.com 10 Mar 2010 #23 Ynt: AMC 20 Diferansiyel Kilidi Aranıyor... Mithatcan ve Koray kardeşime çok teşekkürediyorum yardımlarınız ilgi alakanız için... Dif.Kilidini aldık CJ'ye... İlkay abi bakarsın amerikada Offroad yarışlarına gideriz...
Ynt: AMC 20 Diferansiyel Kilidi Aranıyor... Mithatcan ve Koray kardeşime çok teşekkürediyorum yardımlarınız ilgi alakanız için... Dif.Kilidini aldık CJ'ye... İlkay abi bakarsın amerikada Offroad yarışlarına gideriz...
up8453 Kamp III Mesajlar 822 Tepkime Puanı 0 Yer ISTANBUL/çayeli 10 Mar 2010 #24 Ynt: AMC 20 Diferansiyel Kilidi Aranıyor... kaya offroadı sana yakısır hasancgm ;D ayrıca hayırlı olsun taktırdınmı hasan
Ynt: AMC 20 Diferansiyel Kilidi Aranıyor... kaya offroadı sana yakısır hasancgm ;D ayrıca hayırlı olsun taktırdınmı hasan
hasanfb JEEP ˙·٠•★ Mesajlar 3,179 Tepkime Puanı 7 Yer TÜRKİYE--İSTANBUL Web www.offroadtr.com 10 Mar 2010 #25 Ynt: AMC 20 Diferansiyel Kilidi Aranıyor... up8453' Alıntı: kaya offroadı sana yakısır hasancgm ;D ayrıca hayırlı olsun taktırdınmı hasan Genişletmek için tıkla ... Çok var daha kayalara... Daha taktırmadım abi..
Ynt: AMC 20 Diferansiyel Kilidi Aranıyor... up8453' Alıntı: kaya offroadı sana yakısır hasancgm ;D ayrıca hayırlı olsun taktırdınmı hasan Genişletmek için tıkla ... Çok var daha kayalara... Daha taktırmadım abi..
Jyrays CJ-5 Mesajlar 402 Tepkime Puanı 0 Yer Finlandiya 10 Mar 2010 #26 Ynt: AMC 20 Diferansiyel Kilidi Aranıyor... hasanfb' Alıntı: Mithatcan ve Koray kardeşime çok teşekkürediyorum yardımlarınız ilgi alakanız için... Dif.Kilidini aldık CJ'ye... İlkay abi bakarsın amerikada Offroad yarışlarına gideriz... Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun. Ne aldın ve kaç para?
Ynt: AMC 20 Diferansiyel Kilidi Aranıyor... hasanfb' Alıntı: Mithatcan ve Koray kardeşime çok teşekkürediyorum yardımlarınız ilgi alakanız için... Dif.Kilidini aldık CJ'ye... İlkay abi bakarsın amerikada Offroad yarışlarına gideriz... Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun. Ne aldın ve kaç para?
hasanfb JEEP ˙·٠•★ Mesajlar 3,179 Tepkime Puanı 7 Yer TÜRKİYE--İSTANBUL Web www.offroadtr.com 10 Mar 2010 #27 Ynt: AMC 20 Diferansiyel Kilidi Aranıyor... Jyrays' Alıntı: Hayırlı olsun. Ne aldın ve kaç para? Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler... Detroit Lockright... 1000 tl
Ynt: AMC 20 Diferansiyel Kilidi Aranıyor... Jyrays' Alıntı: Hayırlı olsun. Ne aldın ve kaç para? Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler... Detroit Lockright... 1000 tl
up8453 Kamp III Mesajlar 822 Tepkime Puanı 0 Yer ISTANBUL/çayeli 10 Mar 2010 #28 Ynt: AMC 20 Diferansiyel Kilidi Aranıyor... bu hafta taktırırsın artık hasancgm resmını beklerız nereden aldın dısardanmı yoksa turkıyedenmı?
Ynt: AMC 20 Diferansiyel Kilidi Aranıyor... bu hafta taktırırsın artık hasancgm resmını beklerız nereden aldın dısardanmı yoksa turkıyedenmı?
yuzen_adam Kamp III Mesajlar 876 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 11 Mar 2010 #29 Ynt: AMC 20 Diferansiyel Kilidi Aranıyor... Ben gördüm abi asma kilit gibi bişey yaa ;D ;D ;D Ben daha iyi yapardım ;D ;D ;D
Ynt: AMC 20 Diferansiyel Kilidi Aranıyor... Ben gördüm abi asma kilit gibi bişey yaa ;D ;D ;D Ben daha iyi yapardım ;D ;D ;D
Jyrays CJ-5 Mesajlar 402 Tepkime Puanı 0 Yer Finlandiya 11 Mar 2010 #30 Ynt: AMC 20 Diferansiyel Kilidi Aranıyor... hasanfb' Alıntı: Teşekkürler... Detroit Lockright... 1000 tl Genişletmek için tıkla ... Detroit Locker yoksa Lockright?
Ynt: AMC 20 Diferansiyel Kilidi Aranıyor... hasanfb' Alıntı: Teşekkürler... Detroit Lockright... 1000 tl Genişletmek için tıkla ... Detroit Locker yoksa Lockright?
evedilaz cj hayatdır Mesajlar 2,933 Tepkime Puanı 8 Yer büyükçekmece / ist 11 Mar 2010 #31 Ynt: AMC 20 Diferansiyel Kilidi Aranıyor... hasan kerdeş kilit milit iyi gidiyosun usa sonraki iş RİZE var önce hazırlan
Ynt: AMC 20 Diferansiyel Kilidi Aranıyor... hasan kerdeş kilit milit iyi gidiyosun usa sonraki iş RİZE var önce hazırlan
DiPoLe IGO My way Mesajlar 30 Tepkime Puanı 0 13 Ara 2011 #32 Ynt: AMC 20 Diferansiyel Kilidi Aranıyor... Amc 20 için hala satılık kilit ilanı hala güncel midir?