merhabayın bu akşam aracın arazi şartlarında ne kadar salınıma gireceğini esapladık tek dingilin ve tak lastiğin engel geçme salınımı 75 ila 80 santime kadar çıkabiliyoy bu şartlarda çif salınımını ve hangi arazi şartlarında gezebileceğimizide bir fikir verir erhalde artı ön dingil montaj mafsallarınıda hazırladık bu hafta tatil yok ön dingilin montajınıda yapmamız lazım biraz hızlannalım değilmi bir iki foto paylaşayım sizlerin fikirlerini almak için saygılar
aynen doğru görmüşsün biz bunu dingilin bağımsız olarak ne kadar salınım yapacak onu test etmek için o kadar çaprazladıkki bu pozisyonda nereleri etkiliyecek nerelri kastıracak ona bakıyoruz ileride herhangi bir sürpriz olmasın diyerek bu uygulamayı yapıyoruz
projeyi bitiririr bitirmez testte istediğimiz performansı yakaladığımız takdirde ki burada problem yok tabiki sizin gibi değerli arkadaşların davetlerine seve seve katılacağız saygılar
aracımızın tamamen hidrolik direksiyon sistemini test ettik gayet başarılı sonuç aldık sizlerinde fikirleinizi almak açısından videoyu bu linkten izleyebilirsiniz saygılar
sayın arkadaşım şu ana kadar dedğin gibi güzel gitti amma motor konusunu daha önce bu tür bir projede denenmediği için ne gibi bir problem yaratacak bilmiyorum amma çözümsüz dehil eğerki şanzıman devri yüksek gelirse ki en büyük ihtimal bu araya kutu şanzıman yapar yüzde 25 -30 o benim elimde olan bir şey o şekilde istediğim gücü elde debilirim ne olur beni bir hafta oğraştırır o kadar saygılar