sağolasın sezgin bey kardeşim son parçalarıda bu akşam bitirdik ön panjur ve motor kaputunuda boyadım ön panjurun montajını yaptık yarın onlarıda araç üzerine monte ettikmi bitti sayılır son bir iki foto paylaşayım saygılar
evet arkadaşlar aracımız gün ışığıyla buluştuğu fotoları ilk siz görün istedim ve aylar yıllar sonunu gördük bundan sonra arazi perfomansı ne olacak ona odaklanacağız ben şimdi bizim meraklı sanayi esnafını ziyaret etmiye gidiyorum bundan sonraki fotolar araziden olacak hepinize saygılar
Merhaba
Hay ellerin dert görmesin Saban Usta,ALmanyadan da takipdesin,cok güzel bir eser ortaya cikardin.Insallah kazasiz belasiz kullanirsiniz.
Selamlar
Muzaffer Kargu
sayın arkadaşım bu dediğinizi de en kısa zamanda gerçekleştirecez inşeallah pazar günü bir arazi testi yapıcaz bunu videoya alıcaz erhalde bunları sizlerle payşalırım saygılar
selimsani bey maaşallah foto albümünüz beden daha zengin bütün aşamaları takip ediyorsunuz bunun için size teşekkür ederim oradada takip eden çokmuş yeni farkettim aracın ufak tefek incelemelerini yapıyoruz hava musait olursa pazar yakın arazide testimizi yapacaz bakalım vaziyet ne gösterecek ondan sonra artık piyasaya çıkıcaz saygılar