KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Şaban usta,
Eline ve emeğine sağlık.. Allah sana maddi ve manevi güç kuvvet versin.. Yeni projelerini bekliyoruz.
Lakin merak ettiğim bir hususta düşüncelerini almak isterim. Bu araç nerede kullanılacak? Bildiğim kadarıyla ruhsat çıkartamayacaksınız ve trafiğe çıkamayacak.
Şaban usta,
Eline ve emeğine sağlık.. Allah sana maddi ve manevi güç kuvvet versin.. Yeni projelerini bekliyoruz.
Lakin merak ettiğim bir hususta düşüncelerini almak isterim. Bu araç nerede kullanılacak? Bildiğim kadarıyla ruhsat çıkartamayacaksınız ve trafiğe çıkamayacak.
sağol teşekkür ederim yeni proje muhakkak olacak amma bunu bir test edelim birazda sürüş tekniğimizi geliştirelim bakalım zaman neyi gösterecek
ruhsat işi buggy için ruhsat olmasada arcın kamyonet olarak ruhsatı mevcut o ruhsat üzerinden sigorta ödendiği zaman problem olmuyormuş vede müsabakalara katılıyormuş
sayın arkadaşım bu aracın yapım özelliği zaten arazi aracı yani trafikte kullanmak için böyle bir araca ihtiyaç yok amma arazide norrmal arazi aracı dediğimiz 4*4 araçların bile erişemiyeceği noktalara ulaşmak ve her tür arazide gezinmek sitres atmak daha ne olsun
sağol teşekkür ederim yeni proje muhakkak olacak amma bunu bir test edelim birazda sürüş tekniğimizi geliştirelim bakalım zaman neyi gösterecek
sayın arkadaşım bu aracın yapım özelliği zaten arazi aracı yani trafikte kullanmak için böyle bir araca ihtiyaç yok amma arazide norrmal arazi aracı dediğimiz 4*4 araçların bile erişemiyeceği noktalara ulaşmak ve her tür arazide gezinmek sitres atmak daha ne olsun
sezgin bey ben buradaydım neyse yarın çıkarız diyorduk amma bu gidişle biraz zor diyorum dışarıda kar yağıyor bu haftada yattı galiba gezi işi üzülüyorum takipçilerim için bir görüntü sunamadık gitti saygılar
bulunduğumuz bölgedeki gezilerde problem yok kısa mesafeden araziye ulaşıyoruz amma uzak mesafelerden gelecek müsabaka davetlerine gitmek için zaten taşıma romörkü yapıcaz öyle götürecez oralara