anladım yavuz bey bizim arka dift dana 60diye biliyordum amma 9,25 creslermiş onları bulmak daha zor yine dana 60 la değişecez ön 44 yani bu tablodaki belirtilen orandaki ayna mahrutileri belirli bir seriye kadar ülkemizde bulabiriz mi demek istiyorsu
anladım yavuz bey bizim arka dift dana 60 ön 44 yani bu tablodaki belirtilen orandaki ayna mahrutileri belirli bir seriye kadar ülkemizde bulabiriz mi demek istiyorsu
evet öyle demek istiyorum, 4,11 kolay bulunur, 4,88'de büyük ihtimal kolay bulunabilir ama arada yada daha fazla orandakiler biraz şans işi.03123964782 den Ali Sarı beyle görüşün, kendisi çıkmacı, tamirci,ithalatçıdır.Çıkma bulabilir.Selamımı söyleyin lütfen görüşürseniz.
biraz uzak kaldım kusura bakmayın dediğiniz gibi araştırmanız doğru bende aynı tabloyu eklicektim buraya. Ben 4,11 kullanıyorum 37/14.5 lastiklerim var 4 ileri t176 şanzıman ile memnunum fakat ben asfaltta da aracımızı kullanıyorum günlük hayatta. 6 silindir motor ile kullanıyordum tahminimce sizinkiyle aynı motor güç olarak. fakat siz sadece arazide kullanacağınız için 5,38 yavuz abinin dediği gibi zor bulunacak bir oran türkiyede 4,88 çok rahat bulunur çıkmacıda olsun veya 0 almak istiyorsanız. Hatta 0 diyorsanız buralardan temin edebileceğiniz kişilerin telefonlarını verebilirim.
evet öyle demek istiyorum, 4,11 kolay bulunur, 4,88'de büyük ihtimal kolay bulunabilir ama arada yada daha fazla orandakiler biraz şans işi.03123964782 den Ali Sarı beyle görüşün, kendisi çıkmacı, tamirci,ithalatçıdır.Çıkma bulabilir.Selamımı söyleyin lütfen görüşürseniz.
biraz uzak kaldım kusura bakmayın dediğiniz gibi araştırmanız doğru bende aynı tabloyu eklicektim buraya. Ben 4,11 kullanıyorum 37/14.5 lastiklerim var 4 ileri t176 şanzıman ile memnunum fakat ben asfaltta da aracımızı kullanıyorum günlük hayatta. 6 silindir motor ile kullanıyordum tahminimce sizinkiyle aynı motor güç olarak. fakat siz sadece arazide kullanacağınız için 5,38 yavuz abinin dediği gibi zor bulunacak bir oran türkiyede 4,88 çok rahat bulunur çıkmacıda olsun veya 0 almak istiyorsanız. Hatta 0 diyorsanız buralardan temin edebileceğiniz kişilerin telefonlarını verebilirim.
ilginizden dolayı teşekkür ederim bizim oranımız bu gün soktüm yeniden esapladım 3,91 çıktı yani 4,11 olmaz fark yok gibi 4,88 değerlendirilebilir amma benim gönlüm 5,38 den yana araştırıyorum yurt dışında var fakat maliyetli gelecek amma son çare olarak kenera not ettim
yavuz bey görüştüm selamını söyledim ilgileniyorlar yarın bir cevap alıcam ellerinde bir takım modifieli araçtan çıkma diftler varnış oranına bakacak olursa onları alabilirim bekliyoruz saygılar
Şaban usta Aşağıdaki sitelerden bakıp. Hangi model uygunsa bana bildirirsen eline geçiş maliyetini söyleyebilirim.
ABD de arkadaşım var direk adresine gönderebilir. Aracın japon olsaydı nokta atışı yapardım ama malesef japon harici bilgim yok.
Şaban usta Aşağıdaki sitelerden bakıp. Hangi model uygunsa bana bildirirsen eline geçiş maliyetini söyleyebilirim.
ABD de arkadaşım var direk adresine gönderebilir. Aracın japon olsaydı nokta atışı yapardım ama malesef japon harici bilgim yok.
ilhan bey istediğimiz oranların çok üstünde oranlar mevcut buradan alabilme imkanımız bir kenarda dursun şimdilik bakalım maliyet nereye çıkacak ona göre değerlendirecez saygılar
istediğim diftleri aili bey in elinde mevcutmuş kendisiyle görüştüm arka içinde 9 çeyrek craslere az bir torma işiye uyarlanan bir dift gönderecek onuda sistemi hiç bozmadan haledicez erhalde bu yonden sevindim hepinize yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar sağ olun