Arkadaşım, başınız sağolsun, Allah sizlere uzun ömür versin.
Anadolu Sigorta deyince;
Yıllardır İstanbul'da Anadolu Sigorta acentesi olan ÇAĞDAŞ SİGORTA isimli acenteden benim ve birçok tanıdıklarımın evlerimiz, eşyalarımız ve araçlarımız bazı arkadaşlarımın tekneleri olmak üzere bütün işlerimiz bu şirkette idi.
Daha önceki aracımla yaptığım ufak bir kazada hiç bir sorun çıkarmadılar taki evim soyulana kadar.
Evimden iki adet dizüstü çalındı diğer ufak tefek şeyler ve harici belleklerde vardı (içinde bir çok bilgiler vardı ve yazdığım sayfalarca yazılar vardı başka yedeğide yoktu).İki dizüstü için 5.000 TL üzerinden benden para aldılar sordum dedilerki eğer birşey olursa size bu değeri ödeyeceğiz belki az bir eksiğiyle.Tam dedikleri gibi oldu ilk önce iki dizüstü için 700TL dediler çıldırdım eksper beyefendiye biraz diş gösterince toplam 2.500 TL civarında bir para alabildim.
Birdaha Anadolu Sigortamı kesinlikle hayır.İlk işim bütün poliçelerimi iptal ettirmek oldu, sizi kazanmak için her şeyi söylüyorlar sonradan ne yapalım eksper öyle yazmış diyorlar.
Dileğim herşey sizin gönlünüzdeki gibi olur,( sağlam prof'a da çok iyi dileklerimi sunuyorum)
Sağlıkla kalın.