KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Ankara Çanıllı Çeltikçi Çamlıdere-Barajı Buğralar-Yaylası Kamp Off-Road Gezisi
Fazla Söze gerek yok ilk video geliyor.....
Harika bir gezi
Harika arkadaşlar
Mutlu ve mesut gülen yüzler görmek okadar hoş bir duyguki
atlatmaya kelimeler yetmiyor..
Ynt: Ankara Çanıllı Çeltikçi Çamlıdere-Barajı Buğralar-Yaylası Kamp Off-Road Gezisi
Geziye katılan tüm arkadaşlara her şey için ayrı ayrı teşekkür ederim maceralı bir gezi oldu. Bende foto yok maalesef.
Metin abi seni mansiyon olarak görmüyoruz bence bu gezinin başlığısın sen
evet herkeze teşekkürler.benim açımdan süperdi.heleki yol iz olmayan bir araziye akşam vakti girip yol aramak,
hiç bir zaman bu kadar köy evi görüp sevineceğim aklımdan geçmezdi.zira geri dönüşe yakıtım nekadar dayanırdı bilemem.
aldığım ders. demekki önden bir araç gittiğinde telsiz bağlantısı için araya araçlar girmeli,mesafe fazla açılmamalı.
heyecan ve adrenalin süperdi tavsiye ederim
bendeki videoyu sabah yükleyecem...
benim için 1 günü bu kadar dolu ve heycanlı yaşamak çok iyi oldu tabi yorgunluk gibi yan etkileride oldu allah muhabbetimizi daim etsin [attachment=1][attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]
güzel vakit geçirdik, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
hep Jandarma bizi kurtarırdı, jandarma aracını kurtarma şansını doğuran Metin Hocama ayrıca teşekkür ederim, Kalas sağolsun.
Şevki Abi'ye balık ve yemekler için sayısız teşekkürler.
Mehmet Abi'ye mazot pompası hakkında öğrendiklerimiz ve dondurma için teşekkür ederiz.