KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67151.new#new
ankara grubu olarak günlük muhabbetlerimizi buradan yapalım arkadaşlar.topiğimiz zengin görünsün dimi
Yeni yıl etkinliğine ilk katılan biri olarak son derece keyif aldım.sayenizde bende iki gün sonra bir araç aldım.umarım keyifli günler beni bekliyordur.
Yeni yıl etkinliğine ilk katılan biri olarak son derece keyif aldım.sayenizde bende iki gün sonra bir araç aldım.umarım keyifli günler beni bekliyordur.
Herkese teşekkür ederim.Henüz ayrı ayrı kişere mail gönderemiyorum yada ben beceremiyorum.siteyi kullandıkça sanırım çözeceğim.şimdilik genel olsun.Bu hastalık bana bulaşmış bulunuyor.İddaalı olmasamda çaylak olarak aranızda bulunmaktan onur duyacağımı bildirmek isterim.En yakın zamanda tekrar rakımı yüksek bir arazide olmayı şimdiden temenni ediyorum. 16 ocak konusu varmış nerede ve kesinlik varmıdır bildirirseniz çok memnun olacağım.
hamdi abiciğim sizi tanımaktan çok memnun oldum.özellikle o çamurlu yokuşu çıkma inadın benide şimdiden kamçılamış durumda sizleri örnek alarak bizde açtığın yoldan çıkarız umarım.
muratcığım dış kapıyı açsan karşıma sen çıkarsın oradan ederdim ama malüm mesaj işi hadi ayıp olmasın sana da edeyim ama seninki bana bayağı ucuza malolmuş değil