KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
haklısın Selim, rotayı koyduk ortaya, sattık sonra sizi
müşterim ziyarete geldi maalesef, Araplar'a göre haftanın ilk günü Pazar, bilmiyorlar ki Pazar günü bizde tatil
Hoşbulduk Erhan abi
Çekimeler içinde teşekkürler.Keşke daha kaliteli bir şekilde izleyebilseniz ancak bunu kabul etti ama halledicem sorunu
paralamak yanlış bence benim hoşuma gidiyor çekim yapmak koşturmak filan
sefer beyin yüklediği 2.50 dakkalık videodaki konuşmaları pek anlayamadım
Alehimdemi konuşuluyo ne
Bu arada video'yu muratın izlemesini isterim Yolu açanın kim olduğunu görmesi açısından
Büyük şehir çalışıyor.En azından Personeli çalışıyor itinayla yol açılır
http://www.dailymotion.com/video/xgdmv7_vid-00004-20110102-1225_auto#from=embed
abi alınma hemen o anki heyecandan yapılan dogaclama yorumlar sadece
tuna hosgeldin berkay da vardı guzel goruntuler o da beceremedi herhal.
hamdi abiye her hafta etkinlik yaptırırsak yandı vallaha her etkinlikte bir parca bırakıyor ;D abi bide buyuksehir esprisi guzeldi ama personeli degil personelleri
tuna hosgeldin berkay da vardı guzel goruntuler o da beceremedi herhal.
hamdi abiye her hafta etkinlik yaptırırsak yandı vallaha her etkinlikte bir parca bırakıyor ;D abi bide buyuksehir esprisi guzeldi ama personeli degil personelleri
Hoşbulduk sefer abi
Sorun neyse anlatın hallederiz ben sölemiştim berkaya facebook'dan veyada msn'den yardımcı olurum demiştim ama eklemedi eğer isterseniz yardım ederim sizin görüntüleride görmek isteriz
çiğdem benım adım selım selımmm ee ne zaman aperatıf partısı verıyoruz bak o zaman bende fotograf makınamı getırcem paparazı gıbı dolaşcam peşinde nıııhhahahaa
herşey çok güzeldi ,çok keyifli bir gün geçirdik. sucuk ekmeğin yeride bir başkaydı ama superdi.arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum.bu organizasyonun devamını tekrar diliyorum .sucuk ekmek varsa bende varım)