KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
herşey çok güzeldi ,çok keyifli bir gün geçirdik. sucuk ekmeğin yeride bir başkaydı ama superdi.arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum.bu organizasyonun devamını tekrar diliyorum .sucuk ekmek varsa bende varım)
ancak şimdi katılabılıyorum bu guzell sohbete herseyden ön ce cekımler harika olmuşş. hamdi abi ben senın orayı cıktıgını görmemıstım benım kıde fena deyıldı yanıı biz yenıyız bu yollarda ögrencek cokk seyy var ..
pazar günü benle gelen mehmet arkadaşta aıleye katılıyor yarın istanbuldan araç almaya gidiyor yanımdagetırdıgım kısılere arazının tadını aşılıyorum.. oda artık aramızda umarımm.
Benim katıldığım ilk etkinlikti.Çok keyifliydi
etkinliğin gerçakleşmesinde katkısı olan herkese çok teşekkürler.
Daha nice gezilerde beraber olmak dileğiyle...
(Tuna kardeşe çabalarından dolayı özellikle teşekkür ediyorum...)
Hüseyin SARIÇİÇEK
pazar günü benle gelen mehmet arkadaşta aıleye katılıyor yarın istanbuldan araç almaya gidiyor yanımdagetırdıgım kısılere arazının tadını aşılıyorum.. oda artık aramızda umarımm.
hayırlı olur inşallah aracı.oradaki ustalardan ziyade tanıdığı kişilere gösterirse daha sağlıklı olur kanaatindeyim.
bende bunu ist.dan alırken orada ustalara baktırdım iyi dediler.meğer conta yanıkmış 15 gün sonrada blok gitti zate.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67151.new#new
ankara grubu olarak günlük muhabbetlerimiz için,duyurularımız için topiğe herkez işaret koysun.
tmm.ilk kar düştüğünde yapalım bir organize.şöyle bol sucuklu bişey.lakin o sucuklar cız,cız ederken senide arabamın demir tamponuna bağlıyacam ;D ;D ;D önce biz yiyelim doyalım dimi
tmm.ilk kar düştüğünde yapalım bir organize.şöyle bol sucuklu bişey.lakin o sucuklar cız,cız ederken senide arabamın demir tamponuna bağlıyacam ;D ;D ;D önce biz yiyelim doyalım dimi