KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
bu mesajı okurken tuna senin sucukları metetdi bana.lezzetine doyum olmuyormuş.olmazsa sen toptan al etkinlikte neyse üzerimize düşen hesabı bölüşürüz.tabii selim bağlıyken ;D ;D ;D
tmm.ilk kar düştüğünde yapalım bir organize.şöyle bol sucuklu bişey.lakin o sucuklar cız,cız ederken senide arabamın demir tamponuna bağlıyacam ;D ;D ;D önce biz yiyelim doyalım dimi
bu mesajı okurken tuna senin sucukları metetdi bana.lezzetine doyum olmuyormuş.olmazsa sen toptan al etkinlikte neyse üzerimize düşen hesabı bölüşürüz.tabii selim bağlıyken ;D ;D ;D
Benim katıldığım ilk etkinlikti.Çok keyifliydi
etkinliğin gerçakleşmesinde katkısı olan herkese çok teşekkürler.
Daha nice gezilerde beraber olmak dileğiyle...
(Tuna kardeşe çabalarından dolayı özellikle teşekkür ediyorum...)
Hüseyin SARIÇİÇEK
vayy tehtıt ha demek bızı bununla tehtıtedıyorsun ;D ;D
bu arkadaşın elınden o resımlerı alacak olan kısı ıcın 2 ekmek arası tam full sucuk yanında kola (bira şarap rakı ayran tercıhler arasında) verıyorum ;D ;D
gezenbılır tehtıtcılerle işbirliği yapmaz ;D
vay ne hayal gucu varmıs bendede be anında fılm yaptım valla
çiğdem benım adım selım selımmm ee ne zaman aperatıf partısı verıyoruz bak o zaman bende fotograf makınamı getırcem paparazı gıbı dolaşcam peşinde nıııhhahahaa
selim olsun peki madem ;D ee aparatif partisi istersinizde yapmazmıyız ;Dama bu 2 hafta sonuda doluyum sonraki haftada ocağın 3. haftasıda aslında sorgunda bi kamplı offroad yapsakmı diye düşünmüyoda değilim hani ;D aparatif partisi deyince kadınların altın günleri geldi aklıma ;D
vayy tehtıt ha demek bızı bununla tehtıtedıyorsun ;D ;D
bu arkadaşın elınden o resımlerı alacak olan kısı ıcın 2 ekmek arası tam full sucuk yanında kola (bira şarap rakı ayran tercıhler arasında) verıyorum ;D ;D
gezenbılır tehtıtcılerle işbirliği yapmaz ;D
vay ne hayal gucu varmıs bendede be anında fılm yaptım valla