KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
zj xj den daha genıs bak sefer abının xj yı en alta getırdık koltugu yatırdık olmadı kafam degmeyecek sevıyeye geldıgındede ellerım dıreksıyona yetısmıyordu
zj xj den daha genıs bak sefer abının xj yı en alta getırdık koltugu yatırdık olmadı kafam degmeyecek sevıyeye geldıgındede ellerım dıreksıyona yetısmıyordu
bı gelemedım yanına şükrü ılahı bı olay var,senle bı yanyana gelemıyoruz,dun bıle bırsey oldu gorusemedık.hafta ıcı hafta sonu ne zaman yanına gelmeye kalksamda bısey cıkıyo
arkadaşlar iyi akşamlar pazar günü rezil olduğumuz bataklıktan aslında çok şeyler öğrendim böyle bir zeminde akıllı davranmak ve panik yapmamak lağzım araç haraket kabiliyetini yitirdiğinde daha fazla patinaj yapmadan aracın başka bir araç tarafından çekilmesi en mantıklısı o gün şansımızı zorlayıp araçlarımızı çekilecek durumdayken ileri geri çıktı çıkacak deyip şasilerine kadar otuttuk birçok araç ve iki tıraktörü yarısına kadar gömdük ama üçüncü tıraktörde olayı çözdük patinaja düştüğünde yerini değiştşrik ve batırmadık bana göre iyi bir deneyim oldu hepimizinde bataklık tecrübesinin arttığını düşünüyorum
hiç aklımıza gelmedi ancak araşlarımızda hijack yada airjack olsa çok rahatlıkla çıkardık... aracı kaldırıp tekerleklerin altına sert birşeyler koyarak çok rahat çekerdik hatta kendimiz bile ilerlerdik