KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
grup ıcınde herkezın ulaşabılecegı rahat kullanabılecegı bır alet işde b tıpı lısans ıcın kım sınava gırecek kım koşturacak bıde yılda 2 defa acıyorlar sınavı
grup ıcınde herkezın ulaşabılecegı rahat kullanabılecegı bır alet işde b tıpı lısans ıcın kım sınava gırecek kım koşturacak bıde yılda 2 defa acıyorlar sınavı
orda ciddi kar vardırda ... ne tarafına gideceksiniz o önemli...kayak merkezinden sonra sağa devam ederseniz orda çok güzel ağaçlar arasında yerler var....ciddide kar var ama ciddi demedi deme
bu toyota nerden cıktı bu arada ıcınde gızlıden gızlıye bır toyota sevdasımı beslıyorsun ne bılım senın japona ıhanet gıbı olur soyleyım sana ;D ;D ;D ;D ;D ;D
[/quote]
toyota sevdası önceden vardı eski aşkım ;D yenisinin haberi yok kıskanıp beni yolda bırakmasın diye söylemedim kendisine ;D ;D ;D
bu toyota nerden cıktı bu arada ıcınde gızlıden gızlıye bır toyota sevdasımı beslıyorsun ne bılım senın japona ıhanet gıbı olur soyleyım sana ;D ;D ;D ;D ;D ;D
toyota sevdası önceden vardı eski aşkım ;D yenisinin haberi yok kıskanıp beni yolda bırakmasın diye söylemedim kendisine ;D ;D ;D
gezıye gelen bır cok arkadaş el telsızı olar pmr kullanıyor onun ıcın sıkıntı oluyor cb telsızler herkezde cb olsa cok guzel olur ama olmayınca olmuyor
yayılın çimenlere
acele edin
er ya da geç
çimenler yayılacak üzerinizde
NEYZEN NE GÜZEL SÖYLEMİŞ....
Bu dünyada ne kazandıysanız yiyiniz..! Yoksa;
Öleceğiz bir gün, gömecekler,
Bir kaç gün övecekler,
Sonra kalan malını bölecekler,
Hatta memnun kalmayıp sövecekler...!