KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
istanbul otobanından çeltikçiden çıkın , çeltikçinin içinden beypazarına doğu gıderken tepeleri görürsünüz çamlıklar .. tarif etmek zor ama eğer bı gezı olursa beraber gıdebılrıız ...
istanbul otobanından çeltikçiden çıkın , çeltikçinin içinden beypazarına doğu gıderken tepeleri görürsünüz çamlıklar .. tarif etmek zor ama eğer bı gezı olursa beraber gıdebılrıız ...
veya beypazarına gıdın beypazarına gırmeden gırısınde benzınlık var benzınlıkten once sağa yol ayrılır kıbrıscık tarafı saga donup o yol uzerınden de gıdılebılır ama bu rota daha uzun olur zaten o cıvarda koyler vardır koylerın yaylaları buralar hava acıkken gorulebılrı tepede yangın gozetleme kulesı var .. kulenın bulundugu dagın dıbınde de göl vardırpıknık alanı oralar cok guzeldır...
veya beypazarına gıdın beypazarına gırmeden gırısınde benzınlık var benzınlıkten once sağa yol ayrılır kıbrıscık tarafı saga donup o yol uzerınden de gıdılebılır ama bu rota daha uzun olur zaten o cıvarda koyler vardır koylerın yaylaları buralar hava acıkken gorulebılrı tepede yangın gozetleme kulesı var .. kulenın bulundugu dagın dıbınde de göl vardırpıknık alanı oralar cok guzeldır...
Beypazarı Çayırhan Nallıhan güzergahını epeyce gezdim hatta abartp Göynük Sünnet Gölü vs tarafına kadar gitmiştim, otoban üzerinden gidilecek 80-100 km mesafedeki yerleri öğrenmeye çalışıyorum, sizin bahsettiğiniz bölge o yüzden ilgimi çekti ...
o civardaki koylerden olan bı kac kısı tanıyorum, konusmustuk bu yaz yıne oralardan dag yollarından yedıgollere ve boluya gececektık ... eger mumkun olursa gps le koornınatlarını alıp paylasırım ... ama ankaraya yakın karadenız tadı veren boyle yerlerın olması sevındırıcı
bugun ev cıkısında aracı karların icine soktum birazda zorladım pateye kalınca on sagdan tırt tırt ses gelmeye basladı acaba bilyedenmi yapıyor olabilir ??? ??? ???