KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
bugun ev cıkısında aracı karların icine soktum birazda zorladım pateye kalınca on sagdan tırt tırt ses gelmeye basladı acaba bilyedenmi yapıyor olabilir ??? ??? ???
ha şunu bileydin selim.kimseye tam anlamıyla güvenmeki dostların çok olsun.
hayatın her anı için geçerlidir.ben bunu 1999 depreminde acıda olsa öğrendim.tam anlamıyla güvenebileceğin dost sayısı bir elin parmağını geçmez.
seni kıskananlarda,menfaat bekleyenlerde dost gibi yaklaşırlar unutmayasın.
hayırlı olsun serkan güle,güle otur. arada biz arada sen gelirsin misafirliğe artık.
20 sinde etkinlik var büyük olasılıkla okulu asarmısın bilemem ama senide bekleriz.hem tanışmış olursun.
hayırlı olsun serkan güle,güle otur. arada biz arada sen gelirsin misafirliğe artık.
20 sinde etkinlik var büyük olasılıkla okulu asarmısın bilemem ama senide bekleriz.hem tanışmış olursun.
akis kaçırıyor olabilir.hatta,ve hatta düğünlü bişeyde olabilir ha şunu bileydin selim.kimseye tam anlamıyla güvenmeki dostların çok olsun.
hayatın her anı için geçerlidir.ben bunu 1999 depreminde acıda olsa öğrendim.tam anlamıyla güvenebileceğin dost sayısı bir elin parmağını geçmez.
seni kıskananlarda,menfaat bekleyenlerde dost gibi yaklaşırlar unutmayasın.
"kimseye tam anlamıyla güvenmeki dostların çok olsun.
seni kıskananlarda,menfaat bekleyenlerde dost gibi yaklaşırlar unutmayasın."