ttos Zirve Mesajlar 1,151 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 14 Mar 2011 #2,353 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. iskambil kağıtlarını hazırlayıp evde batak oynamayı dusunuyorum ;D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. iskambil kağıtlarını hazırlayıp evde batak oynamayı dusunuyorum ;D
Alfonse Zirve Mesajlar 4,954 Tepkime Puanı 50 14 Mar 2011 #2,354 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. şavcıoff' Alıntı: Fatih yakınyer çok burda yer sorun değil.Bucuk köyünede gidebiliriz kiremitte köfte yapalım.Yinede millet nederseo olur Genişletmek için tıkla ... ora nası biyer abi... öbür konuya yazdınmı hani fikir şeysi olarak... bide gerçekten yakın yer daha iyi tabi...
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. şavcıoff' Alıntı: Fatih yakınyer çok burda yer sorun değil.Bucuk köyünede gidebiliriz kiremitte köfte yapalım.Yinede millet nederseo olur Genişletmek için tıkla ... ora nası biyer abi... öbür konuya yazdınmı hani fikir şeysi olarak... bide gerçekten yakın yer daha iyi tabi...
tanyolu Kamp II Mesajlar 441 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara\Nevşehir 14 Mar 2011 #2,355 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. şavcıoff' Alıntı: Fatih yakınyer çok burda yer sorun değil.Bucuk köyünede gidebiliriz kiremitte köfte yapalım.Yinede millet nederseo olur Genişletmek için tıkla ... Abi Bucuk köyü nerede kalıyor yav.
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. şavcıoff' Alıntı: Fatih yakınyer çok burda yer sorun değil.Bucuk köyünede gidebiliriz kiremitte köfte yapalım.Yinede millet nederseo olur Genişletmek için tıkla ... Abi Bucuk köyü nerede kalıyor yav.
Alfonse Zirve Mesajlar 4,954 Tepkime Puanı 50 14 Mar 2011 #2,356 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: iskambil kağıtlarını hazırlayıp evde batak oynamayı dusunuyorum ;D Genişletmek için tıkla ... Hayırlı Olsun.... Pro Comp 4.5" inch lift kit, mickey thompson 35 lastik jant felan siparişi vermişsin... ;D Batak oynucam derken ;D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: iskambil kağıtlarını hazırlayıp evde batak oynamayı dusunuyorum ;D Genişletmek için tıkla ... Hayırlı Olsun.... Pro Comp 4.5" inch lift kit, mickey thompson 35 lastik jant felan siparişi vermişsin... ;D Batak oynucam derken ;D
tiskeli 0507 577 80 43 Mesajlar 826 Tepkime Puanı 10 Yer ankara yenimahalle 14 Mar 2011 #2,357 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. bucuk köyü yenikentin hemen üstü
şavcıoff Kamp II Mesajlar 202 Tepkime Puanı 0 Yer iılıca ayaş 14 Mar 2011 #2,358 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. bucuk yenikentin batısında üc Km ilerde
şavcıoff Kamp II Mesajlar 202 Tepkime Puanı 0 Yer iılıca ayaş 14 Mar 2011 #2,359 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. günaydın gardaşlık sendegelirmiydin siteye bugüngörüşemedik
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. günaydın gardaşlık sendegelirmiydin siteye bugüngörüşemedik
ttos Zirve Mesajlar 1,151 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 14 Mar 2011 #2,360 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Alfonse' Alıntı: Hayırlı Olsun.... Pro Comp 4.5" inch lift kit, mickey thompson 35 lastik jant felan siparişi vermişsin... ;D Batak oynucam derken ;D Genişletmek için tıkla ... yok o kadar da degil ;D onlar ben buyuyunce olucek
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Alfonse' Alıntı: Hayırlı Olsun.... Pro Comp 4.5" inch lift kit, mickey thompson 35 lastik jant felan siparişi vermişsin... ;D Batak oynucam derken ;D Genişletmek için tıkla ... yok o kadar da degil ;D onlar ben buyuyunce olucek
şavcıoff Kamp II Mesajlar 202 Tepkime Puanı 0 Yer iılıca ayaş 14 Mar 2011 #2,361 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. boşbi arkadaş bulsam ayaştan toprak sac getirtecem 8 Kg et gölünorda közde bi köfde yapalım
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. boşbi arkadaş bulsam ayaştan toprak sac getirtecem 8 Kg et gölünorda közde bi köfde yapalım
şavcıoff Kamp II Mesajlar 202 Tepkime Puanı 0 Yer iılıca ayaş 14 Mar 2011 #2,362 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. neoldu yav kimse katılmıyor bende kendim giderim herkese iyiuykular
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. neoldu yav kimse katılmıyor bende kendim giderim herkese iyiuykular
Alfonse Zirve Mesajlar 4,954 Tepkime Puanı 50 14 Mar 2011 #2,363 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. tiskeli' Alıntı: bucuk köyü yenikentin hemen üstü Genişletmek için tıkla ... mülk köyü taraflarımı abi, göl felan var orda
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. tiskeli' Alıntı: bucuk köyü yenikentin hemen üstü Genişletmek için tıkla ... mülk köyü taraflarımı abi, göl felan var orda
Alfonse Zirve Mesajlar 4,954 Tepkime Puanı 50 15 Mar 2011 #2,364 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: yok o kadar da degil ;D onlar ben buyuyunce olucek Genişletmek için tıkla ... acele et ;D ne zaman çamurun altından su çıkacağı belli olmuyor artık ekolojik denge şey oldu ;D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: yok o kadar da degil ;D onlar ben buyuyunce olucek Genişletmek için tıkla ... acele et ;D ne zaman çamurun altından su çıkacağı belli olmuyor artık ekolojik denge şey oldu ;D
Alfonse Zirve Mesajlar 4,954 Tepkime Puanı 50 15 Mar 2011 #2,365 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. şavcıoff' Alıntı: boşbi arkadaş bulsam ayaştan toprak sac getirtecem 8 Kg et gölünorda közde bi köfde yapalım Genişletmek için tıkla ... göl derken... az önce yazdığım yermi abi, yenikenti geçince üç köy adı olan tabela var, oraya sapıyosun... köylerin sonunda sağda göl var, balık felan tutyor herkes....
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. şavcıoff' Alıntı: boşbi arkadaş bulsam ayaştan toprak sac getirtecem 8 Kg et gölünorda közde bi köfde yapalım Genişletmek için tıkla ... göl derken... az önce yazdığım yermi abi, yenikenti geçince üç köy adı olan tabela var, oraya sapıyosun... köylerin sonunda sağda göl var, balık felan tutyor herkes....
Alfonse Zirve Mesajlar 4,954 Tepkime Puanı 50 15 Mar 2011 #2,366 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. şavcıoff' Alıntı: neoldu yav kimse katılmıyor bende kendim giderim herkese iyiuykular Genişletmek için tıkla ... kimse yok abi bu akşam sitede
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. şavcıoff' Alıntı: neoldu yav kimse katılmıyor bende kendim giderim herkese iyiuykular Genişletmek için tıkla ... kimse yok abi bu akşam sitede
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 15 Mar 2011 #2,367 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Günaydın Ankara Günaydın Ankaranın güzel insanları..Hayırlı sabahlar..
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Günaydın Ankara Günaydın Ankaranın güzel insanları..Hayırlı sabahlar..
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 15 Mar 2011 #2,368 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Hayırlı sabahlar,işlerinizde başarılar.... Güneş sıcak yüzünü göstermeye başladı ,bahar geldi..... Gününüz bahar gibi olsun
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Hayırlı sabahlar,işlerinizde başarılar.... Güneş sıcak yüzünü göstermeye başladı ,bahar geldi..... Gününüz bahar gibi olsun