KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
ada hanımın ki olmadı kendisi su an kullandıgı aracınkini sokup vermeyi dusunuyormus o yuzden vazgectik
gördüğüm kadarı ile gezi elmadağ ağırlıklı olacak gelmeye calışıcam ama cocukların o gun okul ile ilgili bir eğlenceleri varmıs oğlan çamura kız eğlenceye diyor en son karar hanımın
gelinebilecek gibi olursa gidilecek yerler standart arabalara goremi olacak yoksa donanımlı aracların gidebileceği yerlermi? tecrubeli ve daha onceden oraya giden arkadaslar bu konular ile ilgili bir acıklama yapabilirse biz standart aracları olanlar ona gore katılım yapıp yapmayacağımıza karar verebiliriz
sefer bi denk gelemedik ; ben geliyorum sen yoksun sen geliyorsun ben yokum , zaten selimde yok akşamları bir murat var oda okuyarak geliyordur yine neyse murat sen bunu okuduğunda ben çıkmış olacağım iyi geceler
sefer bi denk gelemedik ; ben geliyorum sen yoksun sen geliyorsun ben yokum , zaten selimde yok akşamları bir murat var oda okuyarak geliyordur yine neyse murat sen bunu okuduğunda ben çıkmış olacağım iyi geceler