Alfonse Zirve Mesajlar 4,954 Tepkime Puanı 50 16 Mar 2011 #2,433 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. İyi geceler Sefer...
Alfonse Zirve Mesajlar 4,954 Tepkime Puanı 50 16 Mar 2011 #2,434 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Murat, nasıl oldun.... iyileştin mi biraz?
murat çelik Zirve Mesajlar 1,311 Tepkime Puanı 0 Yer kırşehirde dogdu ankarada yaşıyor 16 Mar 2011 #2,435 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Alfonse' Alıntı: Murat, nasıl oldun.... iyileştin mi biraz? Genişletmek için tıkla ... saol hala bogazım berbat ıyı olcak umarımm ilaç tedavisiş devammm
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Alfonse' Alıntı: Murat, nasıl oldun.... iyileştin mi biraz? Genişletmek için tıkla ... saol hala bogazım berbat ıyı olcak umarımm ilaç tedavisiş devammm
murat çelik Zirve Mesajlar 1,311 Tepkime Puanı 0 Yer kırşehirde dogdu ankarada yaşıyor 16 Mar 2011 #2,436 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ıyi geceler herkese bende kacar okumakla gectı zaman yıneee gün boyu yogun oldugumdan gıremedım içeri ;D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ıyi geceler herkese bende kacar okumakla gectı zaman yıneee gün boyu yogun oldugumdan gıremedım içeri ;D
Alfonse Zirve Mesajlar 4,954 Tepkime Puanı 50 16 Mar 2011 #2,437 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. murat çelik' Alıntı: ıyi geceler herkese bende kacar okumakla gectı zaman yıneee gün boyu yogun oldugumdan gıremedım içeri ;D Genişletmek için tıkla ... İyi geceler... Şu dün bahsettiğim Koza marka tozdan al yarın.... Nane Limonu çok iyi geliyor... Yeniden geçmiş olsun....
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. murat çelik' Alıntı: ıyi geceler herkese bende kacar okumakla gectı zaman yıneee gün boyu yogun oldugumdan gıremedım içeri ;D Genişletmek için tıkla ... İyi geceler... Şu dün bahsettiğim Koza marka tozdan al yarın.... Nane Limonu çok iyi geliyor... Yeniden geçmiş olsun....
brothers NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ... Mesajlar 1,604 Tepkime Puanı 3 Yer ANKARA 16 Mar 2011 #2,438 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: aynen oyle ilk tanısmada murat ın orada da oyle olmustu Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ttos' Alıntı: aynen oyle ilk tanısmada murat ın orada da oyle olmustu Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D
dopamin Ömer GENÇER Mesajlar 2,781 Tepkime Puanı 60 Yer Ankara&Kayseri 16 Mar 2011 #2,439 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Dostlara günaydın hastalara acil şifalar dilerim
dopamin Ömer GENÇER Mesajlar 2,781 Tepkime Puanı 60 Yer Ankara&Kayseri 16 Mar 2011 #2,440 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Alfonse' Alıntı: İyi akşamlar... Sefer, sizden ayrıldıktan sonra tel geldi... Bi iş başvurum vardı... onaylanmış... Eğitim felan başlayacak Cuma.. Konunun içinede yazdım, bende katılamayabilirim bu Pazar.... Genişletmek için tıkla ... Merhaba alp bey her şey istediğiniz gibi olur inşallah
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Alfonse' Alıntı: İyi akşamlar... Sefer, sizden ayrıldıktan sonra tel geldi... Bi iş başvurum vardı... onaylanmış... Eğitim felan başlayacak Cuma.. Konunun içinede yazdım, bende katılamayabilirim bu Pazar.... Genişletmek için tıkla ... Merhaba alp bey her şey istediğiniz gibi olur inşallah
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 16 Mar 2011 #2,441 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. günaydınn gunaydınnnnnnnn
son_kral_54 Hamdi TEKMEN Mesajlar 2,524 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara / Sakarya 16 Mar 2011 #2,442 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. günaydın,hayırlı işler herkeze.
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 16 Mar 2011 #2,443 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ne haber hamdı abı nasılsın
son_kral_54 Hamdi TEKMEN Mesajlar 2,524 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara / Sakarya 16 Mar 2011 #2,444 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: ne haber hamdı abı nasılsın Genişletmek için tıkla ... şükür,sizleri sormalı, topic bugünlerde biraz sessiz.
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. mserdemir' Alıntı: ne haber hamdı abı nasılsın Genişletmek için tıkla ... şükür,sizleri sormalı, topic bugünlerde biraz sessiz.
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 16 Mar 2011 #2,445 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. son_kral_54' Alıntı: şükür,sizleri sormalı, topic bugünlerde biraz sessiz. Genişletmek için tıkla ... baya sessız kımse organıze olamıyo ,bı karışıklık ,ne bıleyım lezzetsız bı seyler var ama çözemedım durumu
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. son_kral_54' Alıntı: şükür,sizleri sormalı, topic bugünlerde biraz sessiz. Genişletmek için tıkla ... baya sessız kımse organıze olamıyo ,bı karışıklık ,ne bıleyım lezzetsız bı seyler var ama çözemedım durumu
son_kral_54 Hamdi TEKMEN Mesajlar 2,524 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara / Sakarya 16 Mar 2011 #2,446 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. bu hafta ne yapıyon,karar verdinmi.katılıyonmu tura
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 16 Mar 2011 #2,447 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. son_kral_54' Alıntı: bu hafta ne yapıyon,karar verdinmi.katılıyonmu tura Genişletmek için tıkla ... daha bı sey bellı degılkı ne olacagı kımın gelecegı bakalım hayırlısı
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. son_kral_54' Alıntı: bu hafta ne yapıyon,karar verdinmi.katılıyonmu tura Genişletmek için tıkla ... daha bı sey bellı degılkı ne olacagı kımın gelecegı bakalım hayırlısı
TEKNIKISLEM SESSIZLIK SAKINLIK VE SABIR IYIDIR Mesajlar 1,597 Tepkime Puanı 7 Yer ANKARA Web www.teknikislem.com.tr 16 Mar 2011 #2,448 Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Hamdi Bey Selim Bey günaydın gününüz bereketli olsun